Recep Baltaş hakkında düşünceleriniz nedir?

Birazdan Distaste Instagram'ında kendimizi görebiliriz!..

Distaste sayfasını ben de takip ediyorum. Kendisi sık sık "Vatana ve millete sövmek için açtığım hesabımda..." şeklinde başlayan cümleler kursa da kendisinin aslında dolaylı yoldan vatanına sahip çıkmak isteyen biri olduğu aşikâr.

Merhaba, düşünceleriniz nedir? Merak ettim.

Intel sevdalısı olduğunu duyduğumdan beri kendisine sempatim arttı.

Benim fikirler ve düşüncelerle derdim pek yok

Eğer öyle söylüyorsa bu düşünce özgürlüğüdür, fakat sayın baltaşın yolladığı selam eskiden şahsına yapılan saldırıyı örgütleyen filistinci trollerin alıntılayacağı post budur:

Keza ufak bir eleştiride yapmak isterim sayın baltaşın bu postları gördüğü kanaatindeyim sadece bir protesto olarak değerlendirilebilir benim nezdimde fakat birkaç moderatör ve yetkilinin bu konu hakkında düşüncelerini merak etmeliyim onlarca bir protesto mu?

Kendisini teknoloji dışında çok takip etmedim. Ama bugüne kadar sorduğum çoğu soruya yanıt vermiş birisi. Kısaca, adamdır.

Burada devletten değil bir kişiden bahsediyor.

Bir insanın inancı, ideolojisine karışmak bana düşmez. Ben, benim ilgilendiğim konuyla alakalı yorumlarına bakarım. Lakin bazı konularda hakarete varan yorumları absürt kaçıyor. Gerek yok, belli bir kesmi sevmediğin için o kesmin desteklediği şeylere düşman olmak benim açımdan doğru değil. Onun dışında samimi bir adam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…