Ayın 29'u pazar günü "İki Kez Anakartı Yanan Lenovo LOQ Laptop" videosu için @Recep Baltaş ile Çağlayan'da buluştuk. Bizi karşıladı, kahve ısmarladı ve 1-1.5 saat kadar hem konu ile alakalı hem de genel bir sohbet yaptık ve gerçekten bizim için çok güzel bir deneyim oldu.
Sonrasında video için hazırlandık. Çekimi sorunsuz ve güzel bir şekilde yaptıktan sonra materyaller ve servis raporları içinde elimizden geldiğince yardım ettikten sonra vedalaştık. Çekime 3 kişi gittik videoda konuşan arkadaşım @Enes138 ve onun kardeşi @BurakGndgdu ile bizim için gerçekten şahane bir deneyim oldu.
Arkadaşım sorun yaşadığında ona ve bu laptopu alan veya almayı düşünenler için emek gösterip bu videoyu çektiği için @Recep Baltaş abime minnettarız.
Beni daha önce iki kere misafir etmişti. Kendi evimden bile çok daha rahat hissetmiştim. Konuğu olmaya da devam edeceğim için kendimi çok şanslı hissediyorum. İnsanların mağdur olduğu konuları fark edince hemen gündeme taşıması bence en harika özelliklerinden biri.
Bence Lenovo Loq konusu, HP Victus konusundan daha ciddi daha kritik bir konu. Bu konuya da değindiğiniz için ayrıca teşekkür ederim.
Bu ülkenin Recep Baltaş gibi insanlara ihtiyacı var.