O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.596 2 Şubat 2025 #1 Evet, pek benzemedi ancak gene de paylaşmak istedim Video eğlence amaçlı yapılmıştır, cansınız. Yapay zeka ile yapılmıştır. Son düzenleme: 2 Şubat 2025
Evet, pek benzemedi ancak gene de paylaşmak istedim Video eğlence amaçlı yapılmıştır, cansınız. Yapay zeka ile yapılmıştır.
Andrea Kimi Antonelli 59 Yetkin Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 1.031 Çözümler 3 Beğeniler 495 Yer Mercedes-AMG F1 Garajı 29 Ekim 2025 #2 Oltran dedi: Evet, pek benzemedi ancak gene de paylaşmak istedim Video eğlence amaçlı yapılmıştır, cansınız. Yapay zeka ile yapılmıştır. Genişletmek için tıkla... Abi video kaldırılmış şaka gibi.
Oltran dedi: Evet, pek benzemedi ancak gene de paylaşmak istedim Video eğlence amaçlı yapılmıştır, cansınız. Yapay zeka ile yapılmıştır. Genişletmek için tıkla... Abi video kaldırılmış şaka gibi.
KS KS O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.596 29 Ekim 2025 #3 Andrea Kimi Antonelli dedi: Abi video kaldırılmış şaka gibi. Genişletmek için tıkla... Yok ya, ben kanalı sildim komple. Video falan kaldırılmadı.
Andrea Kimi Antonelli dedi: Abi video kaldırılmış şaka gibi. Genişletmek için tıkla... Yok ya, ben kanalı sildim komple. Video falan kaldırılmadı.
Andrea Kimi Antonelli 59 Yetkin Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 1.031 Çözümler 3 Beğeniler 495 Yer Mercedes-AMG F1 Garajı 29 Ekim 2025 #4 Oltran dedi: Yok ya, ben kanalı sildim komple. Video falan kaldırılmadı. Genişletmek için tıkla... Dinlemek isterdim.
Oltran dedi: Yok ya, ben kanalı sildim komple. Video falan kaldırılmadı. Genişletmek için tıkla... Dinlemek isterdim.
KS KS O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.596 29 Ekim 2025 #5 Sadece bir yapay zeka canlandırmasıydı. Kling'in ücretli versiyonunu alıp yapmıştım Pek bir esprisi yoktu anlayacağın.
Sadece bir yapay zeka canlandırmasıydı. Kling'in ücretli versiyonunu alıp yapmıştım Pek bir esprisi yoktu anlayacağın.