Çözüldü Recovery ekranına girilemeyen PixelExperience için hangi MIUI sürümü indirilmeli?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 4284
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 265
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

4284

Uzman
Makaleler
1
Sorumu daha anlaşılır anlatmam gerekirse. PixelExperience ROM yüklemeye çalışıyorum ama kendi recovery arayüzüne giremiyorum, çalışmıyor. Aktif olarak en güncel MIUI sürümü yüklüydü. Şimdi şunu merak ediyorum: crDroid sitesinde dikkatimi bir şey çekti, yüklü olması gereken MIUI sürümü gibi bir şey yazıyordu ve benimki o sürümden biraz ileriydi. Onda sorunsuz oldu. PixelExperience için böyle bir şey yazmıyor ama yine de şunu demek istiyorum: Android 13 son sürüm, Android 12 MIUI indirirsem recovery ekranına ulaşmam mümkün olur mu?
Xiaomi Redmi Note 10S.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

MIUI 12.5 yüklemeyi dene, ayrıca LineageOS kullanıyordunuz siz neden değiştiriyorsunuz?

MIUI 12.5 yüklemeyi dene, ayrıca LineageOS kullanıyordunuz siz neden değiştiriyorsunuz?

Çözüm

Saf Android deneyimlemek istiyorum. Bir de pil kullanımına bakacağım. Seversem PixelExperience kullanacağım.

Dediğiniz gibi yapıp Xiaomi Firmware Update sitesinden MIUI 12.5'i indirdim. Kurulum bitince stok ROM içine giremedim ama Fastboot ekranı değişmişti. Ben de öylece denedim, recovery ekranı geldi. Şimdi kurulumu yapıyorum, rehberini de hazırlarım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…