K Ken Carson Uzman Katılım 27 Temmuz 2024 Mesajlar 476 Beğeniler 304 Yer İstanbul, Suadiye 15 Şubat 2026 #21 348375 dedi: Aussie lemonade, Ultra paradise Türkiye'de bulunuyor. Bana kalırsa da Red Bull tat olarak daha iyi, fakat Monster fiyat farkıyla falan tercih edilir. Genişletmek için tıkla... Aussie her yerde olmasa da Ultra var ama Normalin zero sugarı da olsa keşke.
348375 dedi: Aussie lemonade, Ultra paradise Türkiye'de bulunuyor. Bana kalırsa da Red Bull tat olarak daha iyi, fakat Monster fiyat farkıyla falan tercih edilir. Genişletmek için tıkla... Aussie her yerde olmasa da Ultra var ama Normalin zero sugarı da olsa keşke.
Violett Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 2.131 Makaleler 30 Çözümler 9 Beğeniler 8.364 Yer Montpellier 15 Şubat 2026 #22 Red Bull fiyatlarindan dolayi kaybediyor benim icin. Ben Klasik Monster'i daha cok seviyorum. Beyaz bana da surup gibi geliyor. Calpol, Dolven gibi hissettiriyor. Son düzenleme: 15 Şubat 2026
Red Bull fiyatlarindan dolayi kaybediyor benim icin. Ben Klasik Monster'i daha cok seviyorum. Beyaz bana da surup gibi geliyor. Calpol, Dolven gibi hissettiriyor.