Çözüldü Red Dead Redemption 1 Access violation hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Enesrxxy

Uzman
Format atsam da bu hatayı çözemedim. Her yerden baktım, yine çözemedim ama ekran kartını devre dışı bırakınca açılıyor, o da kasma yapıyor.

Çözüm
C0000005 hatasinin sebebi RDR1'de API kaynakli oluyor. Fermi GPU kullaniyorsunuz, Fermi GPU'larin guncel surucu destegi de, tam DX12 destegi de yok. Muhtemelen hata bundan kaynakli zira RDR1'in PC portu DX12 kullanan bir oyun.

DXVK 1.10.3 kullanirsaniz belki bir umit acilir diyecektim ancak Fermi GPU'larin Vulkan destegi de yok. Acilsaydi bile bu ekranla karsilacaktiniz zira GTX 480, 1.5GB bir GPU.

GPU degistirmek istemiyorsaniz, hizli bir CPU ve bolca sabriniz varsa Xenia ve RPCS3 gibi emulatorden oynayabilirsiniz oyunu.
En ucuz çözüm emülatör gibi.

Emülatörde pek alışık değilim hocam. O sorun.

Peki, Fermi DX12 nasıl indirebilirim? İndirebilirsem bile oynama şansım var mı?

Peki, Fermi DX12 nasıl indirebilirim? İndirebilirsem bile oynama şansım var mı?
Bu indirebilecegin bir sey degil dostum. Fermi GPU'lar neredeyse 7 yildir surucu guncellemesi almiyor ve aldiginda bile DX12 destegi asiri kisitliydi. Yapabileceginiz pek bir sey yok.

Emulatorle de oynamak istemiyorsaniz, GPU yukseltmesi sart gibi. Bu oyunu calistarabilecek en minimum GPU serisi NVIDIA tarafinda Kepler (600-700) serisi oluyor, biraz rehber olmasi amaciyla soyleyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…