Red Dead Redemption 2'de görev nasıl iptal edilir?

herousta26 17

Uzman
Merhaba, oyunun en iyi görevlerinden birine geldim. Gece oynamak istiyordum fakat yanlışlıkla girdim göreve. Görevi nasıl iptal edebilirim? Oyunu kapatamam, bundan önce yaptığım 2-3 görevin kaydı gider (save yapmadım, otomatik kaydetme kapalı). Ne yapmalıyım? Görevde birlikten ayrılıp birçok kez görevi başarısız yaptım fakat hala "Görevi İptal Et" tuşu çıkmadı. Ne yapabilirim?

Aynı kontrol noktasında 3 defa üst üste bilerek görevi başarısız yap, her defasında oyunu kapatmadan kontrol noktasından başlat diyerek devam et. Üçüncü veya dördüncü başarısızlığın ardından çıkan ekranda görevi terk et seçeneği kendiliğinden belirecek. O tuşa basıp görevi iptal edebilir, kaydını riske atmadan direkt serbest moda dönebilirsin.

Merhaba, dediğiniz gibi yaptığımda "Görevi Terk Et" yerine "Skip Checkpoint" adlı yeni bir tuş belirdi.

Görevde ölüp checkpointten başlatın sonra save alıp çıkın.
Checkpoint'ten başlattım, Save alma yeri kilitli gözüküyor. Görevde olduğumdan dolayı.

Peki bilgisayarı uyku moduna alsam, oyundan çıkış yapar mı? En azından uyku modunda akşama kadar (1-2 saat) bekletmeyi umuyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…