Oyun orijinal, Epic Games'den aldım. Başlarda yoktu sonradan bu hatayı almaya başladım. Yarım saat falan oynuyorum, bu hatayı alıyorum. Bazen 1-2 saat sonra falan alıyorum. Çözümlerine baktım, Vulkan modunu DirectX12 yapınca düzeliyor diyenler var. Bende daha kötü aldı DirectX12'ye alınca. Ayarlar sıfırlandı, değiştirmeye çalışınca oyundan atmaya başladı tekrardan Vulkan'a çektim. Nasıl çözeceğimi bilemedim.
Detaylar
Kim cevapladı?SpeedBeast34
Üstün
Oyun orijinal, Epic Games'den aldım. Başlarda yoktu sonradan bu hatayı almaya başladım. Yarım saat falan oynuyorum, bu hatayı alıyorum. Bazen 1-2 saat sonra falan alıyorum. Çözümlerine baktım, Vulkan modunu DirectX12 yapınca düzeliyor diyenler var. Bende daha kötü aldı DirectX12'ye alınca. Ayarlar sıfırlandı, değiştirmeye çalışınca oyundan atmaya başladı tekrardan Vulkan'a çektim. Nasıl çözeceğimi bilemedim.
Eki Görüntüle 183223
Hangi çözümleri denedin mesela grafik API'ını değiştirmeyi dene, Vulkan ise DirectX, DirectX ise Vulkan'a çevirip öyle dene genelde böyle çözülür.
Documents\Rockstar Games\Red Dead redemption 2\settings klasörüne gir.
system.xml dosyasını not defteri ile aç.
Lt; API> ksettingapı_vulkan</API> satırını < API> ksettingapı_dx12</API> olarak değiştir.
Dosyayı kaydet ve oyunu başlat.
Ve Vulkan ile ilgili önbellek dosyalarını silmeyi dene.
Documents\Rockstar Games\Red Dead redemption 2\settings klasöründe, sga ile başlayan tüm dosyaları sil.
denemiştim yine oldu aynısı
bunları deneyip konuyu güncellicemHangi çözümleri denedin mesela grafik API'ını değiştirmeyi dene, Vulkan ise DirectX, DirectX ise Vulkan'a çevirip öyle dene genelde böyle çözülür.
Lt; API> ksettingapı_vulkan</API> satırını < API> ksettingapı_dx12</API> olarak değiştir.
Documents\Rockstar Games\Red Dead redemption 2\settings klasöründe, sga ile başlayan tüm dosyaları sil.
Denedim fakat konuda yazdığım gibi DX12 ye geçince grafik ayarları sıfırlanıyor çözünürlük dahil. Grafik ayarlarını tekrar eski haline getiriyorum bu sefer ekte belirttiğim hatayı alıyorum. DX12 oynayamıyorum oyunu hiçbir türlü. Eğer alakası varsa ekran kartım AMD.Hangi çözümleri denedin mesela grafik API'ını değiştirmeyi dene, Vulkan ise DirectX, DirectX ise Vulkan'a çevirip öyle dene genelde böyle çözülür.
Dosya Ekleri
Son düzenleme:
byderdo
Uzman
Eki Görüntüle 183223
Benim hatırladığım yanlış olmasın ama Türkçe yamanın birinde bu sorun oluyordu.
Olabilir başka bir yama kullandıgımda başka bir hata veriyordu büyük ihtimal yama ile alakalı da olabilir. Yamayla devam edicem. Bazen 4-5 saat oynuyorum hiç hata vermiyo bazen 1 saatte veriyor böyle böyle bitiricem. Teşekkürler yardımlarınız için.Benim hatırladığım yanlış olmasın ama Türkçe yamanın birinde bu sorun oluyordu.
estiwen
Çalışkan
Eki Görüntüle 183223
Merhaba, böyle sorunlar genelde ekran kartı sürücüsünden kaynaklanıyor. Önce sürücüyü DDU ile tamamen kaldır, sonra NVIDIA'dan en güncel sürücüyü yükle. Epic Games üzerinden oyun dosyalarını da doğrula.
Vulkan modunda sorun azsa Config dosyasından API'yi Vulkan yapıp sabitle. DirectX 12 bazen sorun çıkarabiliyor.
Oyun oynarken gereksiz programları kapat, sıcaklıkları kontrol et. PSU'nun yeterli olduğundan emin ol.
Yeni konular
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-
-