Red Dead Redemption 2'yi kaç saatte bitirdiniz?

Yaklaşık 80-90 saat sürdü ana hikayeyi bitirmesi. Çok kez ava falan çıktım. Hikayesi yavaş ve pek sarmıyor bence. Ara sahne de çok. Sevmeyerek bitirdiğim oyun olmuştu, bir oyuna verdiğim en çok parayı RDR2 ye verdiğim için sevmeyerek bitirdim.

Toplamda 341 saat oynamışım. İlk oynayışımda ana göreve odaklandım daha çok, hatırladığım kadarıyla 65-70 saat falan sürdü. İkinci oynayışımda suyunu çıkardım, 100 saati aştım diye hatırlıyorum. Gerisi öyle arada yeni save açıp 30 saat oynamayla falan geçti.

Bu şaheseri yan görevlerini atlamadan oynamanı şiddetle tavsiye ederim. Hafızam silinseydi yeniden başlardım...

@Ömer_Yeter hocam, hep dediğim gibi; RDR2 herkese hitap edecek bir oyun değil. Bu yüzden sizi sarıyorsa devem edin sarmıyorsa arada açık dünyaya göz atarak full hikaye ağırlıklı devam edin. Ben bir kere modsuz (ilk oynayışım) ve bir kerede modlu oynayarak 2 defa bitirdim,150 saat sürmüş.

Düzenleme: 150 saat değil, 300 saat sürmüş...

70-80 saat civarı sürmüştü. Olabildiğince tüm yan görevleri de yapmaya çalışmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…