Bazı yeni bulgulara göre Red Dead Redemption, ilk çıkışından 14 yıl sonra nihayet PC’ye gelebilir. Popüler vahşi temalı açık dünya oyunu, 2010’da PlayStation 3 ve Xbox 360 için piyasaya sürülmüştü. Şimdi de oyunun PC versiyonundan bahseden bir kod dizesi görüntüsü internette dolaşıyor. Tez2 bu kodların nerede keşfedildiğini ilk başta belirtmemişti, o yüzden durumun kesinliği hakkında…
Bu bir haber. Ana sayfadaki haberlerimizle kullanıcı içerikleri birbirinden bağımsız ilerliyor. Sitede bu konuyla alakalı en son haberi de 8 Nisan'da girmişiz. Yazıda linkledim, inceleyebilirsiniz.
Hayır, yazıda bahsetmiştim aslında. İlk oyun "konsol özel" çıkmıştı, eğer oynamak istiyorsanız Xbox 360 veya PS3 sahibi olmanız gerekiyordu. Yakın zamanda oyun yeni nesil konsollara port edildi fakat yine PC'ye çıkış yapmadı. PC'de PS3 emülatörleriyle sorunsuz oynayıp bitiren pek çok oyuncu mevcut. Yasallığı tartışmalı olmakla beraber, siz de deneyebilirsiniz.
2. oyunundan dolayı bile oyun sohbetlerinde insanların beynini reçel kıvamına çeviren fan kitlesi varken 1. oyunu harbiden PC'ye gelirse modemin prizini çekme vaktim gelmiş demektir...