Red Switch mi daha sesli manyetik switch mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 12649
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 50

12649

Başarılı
Optik Switch veya Red Switch mi, daha sesli manyetik Switch mi? Hangisi daha fazla ses çıkarıyor, ona göre almayacağım. Ben sessiz bir klavye arıyorum.

Hangisi yani tam olarak anlayamadım kral hangisi en sessiz zaten manyetiklerin en hızlı ve uzun ömürlü olduğunu biliyorum

Senin sorunun cevabını kimse veremez sesi kullanılan Switch'e, klavyenin yalıtımına, kasa kalitesine kadar değiştirecek bir sürü etken var. Yani duymadan klavyeye bakmadan kimse şu Switch bundan seslidir sessizdir diyemez. Sessiz klavye arıyorum dediğin için örnek bir model attım en sessiz klavyelerden biridir değerlendirebilirsin.

Anladım kral doğru söylüyorsun en iyisi denemek olacak teşekkür ederim o zaman bir tane manyetik Switch klavye sipariş edip geçeyim denerim beğenmezsem sesini ve hissiyatını basım şeklini iade ederim direkt optik mekanik Switch alırım önceki klavyem de optik mekanikti alışkınım o konuda sıkıntı yokta bu boyutlara hem %75 hem de %96 boyutlarına alışkın değilim bakalım o boyutlara da inşallah alışırım.

Optik Switch veya Red Switch mi, daha sesli manyetik Switch mi? Hangisi daha fazla ses çıkarıyor, ona göre almayacağım. Ben sessiz bir klavye arıyorum.

Red Switch markadan markaya fark eder, tactile -linear fark eder. Çok ses çıkmasın ya da ses tok çıksın istersen klavyeyi modlayabilirsin. Tape mod olur foam mod olur, forumda birisi pamuk koymuştu o bile olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…