Mesela diyelim planlanmıyor ön ekinde bir öneri mevcut ve neden planlanmıyor olduğunu merak ettik, bu durumda yönetici birinin mesajını bulmak zorunda kalıyoruz konuda. Bunun yerine aynı çözülen konular gibi ilk sayfada "Planlanmama sebebi" olarak yöneticinin mesajı yer alabilir.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 4
Öneri ile alakalı verilen kararın mesajı, konuya sabitlenebiliyorsa sabitlenmeli hatta. İyi fikir.
Kabul ya da red sebeplerine çözüm verilsin ve konu dışında olduğu gibi çözüm sayısını etkilemesin.
Bir nevi aynı şeyden bahsediyoruz hocam.Öneri ile alakalı verilen kararın mesajı, konuya sabitlenebiliyorsa sabitlenmeli hatta. İyi fikir.
Mesela diyelim planlanmıyor ön ekinde bir öneri mevcut ve neden planlanmıyor olduğunu merak ettik, bu durumda yönetici birinin mesajını bulmak zorunda kalıyoruz konuda. Bunun yerine aynı çözülen konular gibi ilk sayfada "Planlanmama sebebi" olarak yöneticinin mesajı yer alabilir.
Katılmakla beraber bir eleştiri yapmak istiyorum. Mesela birisini ya da bir konuyu rapor ediyoruz. Hiç bir açıklama yapmadan red yediğini öğreniyoruz. Moderasyon ekibi bu konuya biraz özen gösterirse çok sevinirim. Çok biliyorum raporladığım şeyin neden red yediğini öğrenmek için tekrardan raporladığımı.
Artıladım.
Herhangi bir şeyi raporladığımda 1-2 dakika sonra ya da daha başka bir zaman dönüş yapılıyor, ret yiyorum, moderatör ise hiçbir açıklama yapmıyor. Hatta bir keresinde bir mesajı gereksiz mesaj diye raporladığımda hem o raporladığım mesaj hem de 3 gün önce yazdığım bir mesajdan dolayı ban yemiştim.
Son düzenleyen: Moderatör:
Haketmişsiniz!Herhangi bir şeyi raporladığımda 1-2 dakika sonra ya da daha başka bir zaman dönüş yapılıyor, ret yiyorum, moderatör ise hiçbir açıklama yapmıyor. Hatta bir keresinde bir mesajı gereksiz mesaj diye raporladığımda hem o raporladığım mesaj hem de 3 gün önce yazdığım bir mesajdan dolayı ban yemiştim.
Yazıp bırakacaktım ama korktum.
bkz. İroni-tariz
Pcman80
Üstün
Doğru, bence de olması lazım böyle bir şeyin.
Yeni konular
-
ASUS ROG Astral RTX 5080 beyaz modeli için stok beklenmeli mi?
- slakdvsvroowvwc18347
-
-
-
Ryzen 7 7800X3D işlemcinin sıcaklık değerleri normal mi?
- onur erol duman
-
-
-