Reddedilme Serim En Fazla Kaç Olur?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 5438
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 45
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    kaç

Üniversite bitene kadar bu reddedilme serim sizce en fazla kaç olur?

• 70

Oy: 27 64,3%
  • 60

Oy: 4 9,5%
  • 50

Oy: 3 7,1%
  • 40

Oy: 8 19,0%

• Oy verenlerin toplamı
    42
Dostum sen niye sürekli kendini ezikleyip bizim de bunu yapmaya devam etmemizi istiyorsun anlamadım. Neredeyse açtığın bütün konular böyle. Kız arkadaş-reddedilme-ömür sonuna kadar yalnız kalma vs. artık şu meseleyi kendi haline bırak ve yaşamaya devam et. İlerideki kız arkadaşın çok şanslı olacak çünkü reddedileceğim deyip hiçbir kızla ilişkin olmamış bile. TR kızı exin bile yok kimi kıskanacağım diyebiliyor bile. Böyle yaparak kendine zarar veriyorsun.

Kendime bıraktım zaten. Sadece artık öylesine anket açmaya başladım. Yani işin üzüntüyle alakası yok yani.
Ama bütün çevrem sevgili bulurken (bugün yine yaşandı) benim bulamam kendimden daha çok utanç duymama yol açıyor ve kendime olan nefretim artmıyor değil.

Son düzenleme:
Ama bütün çevrem sevgili bulurken (bugün yine yaşandı) benim bulamam kendimden daha çok utanç duymama yol açıyor ve kendime olan nefretim artmıyor değil.

Kimse "MersinliToji (ya da adın her neyse) sevgili bulamadı gitti ya sap kalacak bu çocuk" demiyor. Kendi kendine bu psikolojiye girmişsin. Umarım kızlardan adım beklemiyorsundur çünkü illa biriyle sevgili olmak istesen, sevgili yapmam lazım diye düşünerek hoşlanmadığın biriyle bile sevgili olurdun.

Gerçek hayatta ki çevremden bahsetmiştim ben. Bu gidişle diyen baya olacak.
Geçenlerde kafeden bir kızla takılırken kız bana "Sen nasıl bu zamana kadar sap kalabildin?" demişti. Utançtan yerin dibine girdim.

Gerçek adını bilmediğim için mersinlitoji dedim zaten. Olay kendinde bitiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…