Bak seni kırmak istemem dostum ama dediklerini 58839393.kez duydum. Şimdi bunu diyince tekrar bana "Yardımımı bile reddediyorsun" diyeceksin ama gerçek olduğunu değiştirmiyor. Geçmiş konularıma bakarsan anlarsın mesajının benzerlerinin olduğunu.
1) Bütün çevren yapıp, sen yapamıyorsan sen sıkıntılısın.
2) 5983939392.kez duydum.
3) Hepsiyle sadece "arkadaşım" öteye gitmiyor.
4) Derdim cinsellik bile değildi.
5) Doğru.
Sen sıkıntılı falan değilsin, bunu kafandan çıkar. Ama vaktinin büyük bir kısmını buna verirsen, yani takıntı yaparsan, o kötü bir şey işte. İlla sevgili yapmak için yapma; sorun burada aslında. Sevdiğin için sevgili ol; günümüzde bu pek yok maalesef. O sevgi kelimesi sadece sözde. Çevren seninle bu konuda alay ederse, o kişileri bir gözden geçir derim. Ayrıca, diğer yorumda sarılmak demişsin; illa sarılmak için bir sevgiliye ihtiyaç yok.
Sen sıkıntılı falan değilsin, bunu kafandan çıkar. Ama vaktinin büyük bir kısmını buna verirsen, yani takıntı yaparsan, o kötü bir şey işte. İlla sevgili yapmak için yapma; sorun burada aslında. Sevdiğin için sevgili ol; günümüzde bu pek yok maalesef. O sevgi kelimesi sadece sözde. Çevren seninle bu konuda alay ederse, o kişileri bir gözden geçir derim. Ayrıca, diğer yorumda sarılmak demişsin; illa sarılmak için bir sevgiliye ihtiyaç yok.
Ayrıca bizden bir psikolog tavsiyesi bekleme; biz psikolog değiliz. En iyisi, bu senin kafanda bir takıntı olmuş. Psikologa git, görüş. Ve de burada yardımcı olmaya çalışıyoruz, alaya alma insanları.
Niye herkes buraya kendisini ezik göstermek için konular açıyor ya. Az şöyle bir egon olsun, karıya kıza ne ihtiyacım var de. Onlar bana gelsin ben onlara niye gideyim de. Madem bu kadar umutsuzsun bari meşru bir nedenin olsun, kendime göre bulamadım falan dersin. Olmuyor bak, olmuyor deme şöyle ya. Bari kafanda büyüt kendini ya. Geçer sonra zaten.
Ayrıca bizden bir psikolog tavsiyesi bekleme; biz psikolog değiliz. En iyisi, bu senin kafanda bir takıntı olmuş. Psikologa git, görüş. Ve de burada yardımcı olmaya çalışıyoruz, alaya alma insanları.
Sorunun uzun zamandır var demek ki. Peki bu süreçte dersleri falan aksattın mı, yoksa onlara da önem verdin mi? Eğer aksattıysan, bu işe son versen iyi olur. Geleceğin için.
Sana verebileceğim en mantıklı tavsiye, tamamen ve tamamen kendini kişisel olarak geliştirmen. Hem vücut gibi konularda, yani spor, hem de bir meslek veya iş bulman. Ayrıca, takıldığın kaliteli bir ortam olsun. Bundan sonrasında, takıldığın kaliteli ortam ve gittiğin yerlerden illa ki birini bulursun.
Dostum aslında seninle Uludağ Üniversitesi Metro İstasyonu'nda bu konular hakkında konuşmak isterdim fakat senle aynı yaşta olmamamız ve anonimliğimin tehlikeye girmemesi ilkesi nedeniyle bunu yapamıyorum. En azından bu kadar takıntı haline getirmemen konusunda iki üç kelamı gerçek hayatta verebilirdim. Kendine biraz ego edinmen lazım. Bu kadar ezikleme kendini gerçekten.