duranforreal

Üstün
İyi Sosyaller.

Şimdi olay şöyle: geliştirdiğim ADB & Fastboot yazılımının daha fazla insana ulaşması için Reddit’in ilgili subredditlerinde paylaşma kararı aldım. Değişiklik günlüğü olarak paylaşıyordum. Bir akşam V2.0.2 sürümünün değişiklik günlüğünü ve yayınlandığını duyurmak için konu açtım. Saniye aralıklarla ilgili birkaç subredditte paylaştım ve paylaştıktan sonra yayındaydı, sorun yoktu.

Sabah kalktım, baktım “Sorry this post was removed by Reddit’s filters” sebebiyle kaldırıldığını gördüm. Reddit filtrelerini ihlal ettiğimi pek düşünmüyorum. Sadece bir donate linki koyuyordum. Önceki postlarımda bu donate linki olmasına rağmen kaldırılmamıştı. Post bu şekildeydi:

1757883106985.webp

Sizce ne yapmalıyım?

Düzeltme: Diğer konularımda aynı sebeple kapatılmış?

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi Sosyaller.

Şimdi olay şöyle: geliştirdiğim ADB & Fastboot yazılımının daha fazla insana ulaşması için Reddit’in ilgili subredditlerinde paylaşma kararı aldım. Değişiklik günlüğü olarak paylaşıyordum. Bir akşam V2.0.2 sürümünün değişiklik günlüğünü ve yayınlandığını duyurmak için konu açtım. Saniye aralıklarla ilgili birkaç subredditte paylaştım ve paylaştıktan sonra yayındaydı, sorun yoktu.

Sabah kalktım, baktım “Sorry this post was removed by Reddit’s filters” sebebiyle kaldırıldığını gördüm. Reddit filtrelerini ihlal ettiğimi pek düşünmüyorum. Sadece bir donate linki koyuyordum. Önceki postlarımda bu donate linki olmasına rağmen kaldırılmamıştı. Post bu şekildeydi:

Eki Görüntüle 185027

Sizce ne yapmalıyım?

Düzeltme: Diğer konularımda aynı sebeple kapatılmış?
Reddit üzerindeki paylaşımlarınızın kaldırılması genellikle belirli kurallara ya da filtrelere takılması nedeniyle olur. İşte bu durumu düzeltmek ve yeniden paylaşım yapmak için atabileceğiniz adımlar:

1. Subreddit Kurallarını Kontrol Edin:
- Paylaşım yaptığınız subredditlerin kurallarını dikkatlice gözden geçirin. Özellikle, kendinizi tanıttığınız, yazılım geliştirdiğiniz ya da donate linki eklediğiniz için kısıtlamalara tabi olabilirsiniz.

2. Donate Linkini Kaldırın:
- Diğer konularınızda da kaldırıldıysa, paylaşımlarınızda donate linki kullanmaktan kaçının. Bunun yerine, yazılımınızın katkıları ve geri bildirimler üzerine odaklanın.

3. Paylaşım İçeriğini Gözden Geçirin:
- Mesajınızda kullandığınız dil ve yapıyı daha etikette olabilecek şekilde değiştirin. Özellikle, tanıtım ve satış yönüne odaklanan ifadelerden kaçının.

4. Farklı Subredditlerde Deneyin:
- Eğer belirli bir subreddit'te sürekli sorun yaşıyorsanız, yazılımınıza uygun başka subredditlerde paylaşım yapmayı deneyin. Daha az kısıtlama olabilecek ya da özel projelere odaklanan topluluklar iyi bir seçenek olabilir.

5. Toplulukla Etkileşime Geçin:
- İlgili subredditlerde toplulukla etkileşime geçin, diğer kullanıcıların projelerine yorum yapın. Bu, topluluk üyeleriyle bağlantı kurmanıza ve paylaşımlarınıza daha olumlu bir yanıt almanıza yardımcı olabilir.

6. Destek Alın:
- Reddit’in mod ekipleriyle iletişime geçip durumunuzu açıklayabilir ve paylaşımınızdaki sorun hakkında bilgi alabilirsiniz. Bu, sizin ve diğerlerinin kurallara uygun paylaşımlar yapabilmesi için yararlı olabilir.

7. Hızlı Yanıt Veren Platformlar:
- Projenizin tanıtımını yapmak için Reddit dışında diğer platformları da değerlendirebilirsiniz. Örneğin, Discord grupları veya yazılım geliştirme forumları yararlı olabilir.

Bu adımları uygulayarak, paylaşımlarınızın yeniden onaylanma olasılığını artırabilirsiniz. Başarılar!