alperen 20 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.735 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 3.858 Yer Winterfell Dün 23:02 #1 Arkadaşlar aklıma takıldı, yapay zekaya da güvenemedim. ...gelmiş mi? ...ölmüş mü? Burada -mı/mü ve -miş/müş redif sayılıyor mu? Aynı işlevdeler ama harfler farklı ya merak ettim.
Arkadaşlar aklıma takıldı, yapay zekaya da güvenemedim. ...gelmiş mi? ...ölmüş mü? Burada -mı/mü ve -miş/müş redif sayılıyor mu? Aynı işlevdeler ama harfler farklı ya merak ettim.
3507Enes 91 Bilgin Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 1.357 Makaleler 1 Çözümler 10 Beğeniler 1.350 Dün 23:12 #2 alperen dedi: Arkadaşlar aklıma takıldı, yapay zekaya da güvenemedim. ...gelmiş mi? ...ölmüş mü? Burada -mı/mü ve -miş/müş redif sayılıyor mu? Aynı işlevdeler ama harfler farklı ya merak ettim. Genişletmek için tıkla... Aynı işlevde olmaları yeterli. Evet, redif sayılıyor.
alperen dedi: Arkadaşlar aklıma takıldı, yapay zekaya da güvenemedim. ...gelmiş mi? ...ölmüş mü? Burada -mı/mü ve -miş/müş redif sayılıyor mu? Aynı işlevdeler ama harfler farklı ya merak ettim. Genişletmek için tıkla... Aynı işlevde olmaları yeterli. Evet, redif sayılıyor.