Redmi 15C vs Samsung Galaxy A07

Redmi 15C mi Samsung Galaxy A07 mi

• Redmi 15C

Oy: 3 20,0%
  • Samsung Galaxy A07

Oy: 13 86,7%

• Oy verenlerin toplamı
    15

TeknoKartal

Becerikli
Yer
Kartal
Merhaba, sizce Redmi 15C mi yoksa Samsung Galaxy A07 mi? Önerileriniz neler?

Merhaba, sizce Redmi 15C mi yoksa Samsung Galaxy A07 mi? Önerileriniz neler?

A07, yazılım ve çipte önde. Redmi'nin yazılımı bloat (gereksiz uygulama) ve reklam dolu. Bu yüzden ona kıyasla daha az bloat bulunan ve reklamsız olan A07'yi almanızı öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Redmi 15C ve A07 modellerinin 4G versiyonlarından bahsediyorsan yonga olarak A07 daha iyi. 5G modellerinde işler değişir. İkisini de önermem ama illa önerirsem A07.

Redmi'yi alıp custom ROM at.
15C'ye daha stable sürümler çıkmadı ve GSI'da paylaşılmadı diye biliyorum. Ayrıca bu kadar yeni bir telefona Custom ROM yakışır mı bilmem.

15C'ye daha stable sürümler çıkmadı ve GSI'da paylaşılmadı diye biliyorum. Ayrıca bu kadar yeni bir telefona Custom ROM yakışır mı bilmem.

Eski bir telefon sandım bir de Xiaomi'nin yazılımı berbat.

Redmi 15C ve A07 modellerinin 4G versiyonlarından bahsediyorsan yonga olarak A07 daha iyi. 5G modellerinde işler değişir. İkisini de önermem ama illa önerirsem a07.

A07 5G yakında geliyor zaten NFC eksiği de kapanacak.

@Furkan9600, yonga olarak bir şey getirmiyor 5G, 4G modelinin üstüne. Batarya farkı var gözle görülür. Kamera altyapıları aynı zaten. Ekran da 90 Hz'den 120 Hz'ye çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…