Kulaklıkları kutuya koyunca dokunmatik alan içeride kalıyor hocam, basılmıyor öyle.Redmi Buds 4'ün sol ve sağ kulaklıklarını şarj kutusuna yerleştir ve fabrika ayarlarını geri yüklemek için işlev düğmesini 10 saniye bas bakalım ne olacak?
Kulaklıkları kutuya koyunca dokunmatik alan içeride kalıyor hocam, basılmıyor öyle.
Şimdi kontrol ettim üst tarafa dokununca da algılıyormuş. Dediğinizi yaptım telefon ile bağlantısı kesildi sanırım sıfırlandı değil mi? Telefon ile tekrar eşleştireyim mi?Kapağı kapatmadan, kulaklıklar içerideyken ulaşamıyor musun? Kendi sitesindeki çözüm bu şekilde.
15-20 saniye basılı tuttuysan eşleştir bakalım.Şimdi kontrol ettim üst tarafa dokununca da algılıyormuş. Dediğinizi yaptım telefon ile bağlantısı kesildi sanırım sıfırlandı değil mi? Telefon ile tekrar eşleştireyim mi?
Evet şimdi bağlandı, teşekkür ederim hocam. Özellikle resetleme işlemini nasıl yapacağımı bilmiyordum, öğrenmiş oldum
Rica ederim. Dinledikçe beni hatırlarsın artık.Evet şimdi bağlandı, teşekkür ederim hocam. Özellikle resetleme işlemini nasıl yapacağımı bilmiyordum, öğrenmiş oldum![]()
Bu arada küçük bir ekleme yapayım, 15-20 saniye değil de 15-20 kere basınca sıfırlandı onu da belirteyim.