Redmi Note 10 kapandı açılmıyor

wunex

Uzman
Cihaz
Redmi Note 10
Merhaba. Bugün telefonla oynarken durduk yere ekran tamamen mavi oldu. Biraz bekledi ve sonra telefon kapandı. Daha sonra kendiliğinden açılmaya başladı ama mi logosu geliyor sonra kapanıyordu. Bu tekarladı, daha sonra kendim güç tuşuna basılı tutarak birkaç defa denedim ve sonunda açıldı ama hemen kapandı. Daha sonra da telefon hiç tepki vermemeye başladı. Güç tuşuna basmama rağmen hiçbir tepki vermiyordu. Şarja taktım bir şey değişmedi. Lütfen yardımcı olur musunuz? Nasıl düzeltebilirim?

Xiaomiler kapatılsın. Kurtul ondan.

Merhaba. Bugün telefonla oynarken durduk yere ekran tamamen mavi oldu.
Normalde LG ve General Mobile kronik sıkıntısı ama son zamanlarda Redmi cihazlarda da çok fazla görünmeye başlandı. Anakarttaki depolama biriminde olusan hata nedeniyle Android sistem dosyaları hasar görüyor o yüzden oluyor. Bazı cihazlar temizinden format ile düzeltirken bazıları anakart değişimi istiyor.

Ben kurtarma menüsüne girerken Linux logosunda takılı kalıyordu açılmıyordu. Normal açmak istesem mavi ekran veriyordu. Fotoğrafı bulursam atayım hatta.

Peki nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
ROM atılsa çözülmez mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…