KS KS Buzcuk Uzman Katılım 19 Şubat 2025 Mesajlar 265 Çözümler 3 Beğeniler 96 27 Ocak 2026 #11 Sxinar dedi: https://sourceforge.net/p/reonos/activity/?page=0&limit=100#6713538ff5a0349bfa025a24 3.1 ZIP burada ben 3.1 kullaniyordum. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam dirty flashla downgrade yapabilir miyim 4.5 kullanıyorum şu an. Buzcuk dedi: Sağ olun hocam dirty flashla downgrade yapabilir miyim 4.5 kullanıyorum şu an. Genişletmek için tıkla... Olmuyor bilginize. Son düzenleme: 27 Ocak 2026
Sxinar dedi: https://sourceforge.net/p/reonos/activity/?page=0&limit=100#6713538ff5a0349bfa025a24 3.1 ZIP burada ben 3.1 kullaniyordum. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam dirty flashla downgrade yapabilir miyim 4.5 kullanıyorum şu an. Buzcuk dedi: Sağ olun hocam dirty flashla downgrade yapabilir miyim 4.5 kullanıyorum şu an. Genişletmek için tıkla... Olmuyor bilginize.
Sxinar Üstün Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 1.748 Makaleler 1 Çözümler 19 Beğeniler 1.774 Yer Türkiye 27 Ocak 2026 #12 Buzcuk dedi: Sağ olun hocam dirty flashla downgrade yapabilir miyim 4.5 kullanıyorum şu an. Olmuyor bilginize. Genişletmek için tıkla... Olsa bile kullanışlı olmazdı hocam. Temiz kurulum daha iyi.
Buzcuk dedi: Sağ olun hocam dirty flashla downgrade yapabilir miyim 4.5 kullanıyorum şu an. Olmuyor bilginize. Genişletmek için tıkla... Olsa bile kullanışlı olmazdı hocam. Temiz kurulum daha iyi.
KS KS Buzcuk Uzman Katılım 19 Şubat 2025 Mesajlar 265 Çözümler 3 Beğeniler 96 27 Ocak 2026 #13 Sxinar dedi: Olsa bile kullanışlı olmazdı hocam. Temiz kurulum daha iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam factory reset(Fastboot -W) yaptım gene Mobile veri yok galiba bu da MIUI EU 14 tabanlı.
Sxinar dedi: Olsa bile kullanışlı olmazdı hocam. Temiz kurulum daha iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam factory reset(Fastboot -W) yaptım gene Mobile veri yok galiba bu da MIUI EU 14 tabanlı.
Sxinar Üstün Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 1.748 Makaleler 1 Çözümler 19 Beğeniler 1.774 Yer Türkiye 27 Ocak 2026 #14 Buzcuk dedi: Hocam factory reset(Fastboot -W) yaptım gene Mobile veri yok galiba bu da MIUI EU 14 tabanlı. Genişletmek için tıkla... IMEI tablonda bir sorun olabilir mi? İmei *#06# gözüküyor mu?
Buzcuk dedi: Hocam factory reset(Fastboot -W) yaptım gene Mobile veri yok galiba bu da MIUI EU 14 tabanlı. Genişletmek için tıkla... IMEI tablonda bir sorun olabilir mi? İmei *#06# gözüküyor mu?
KS KS Buzcuk Uzman Katılım 19 Şubat 2025 Mesajlar 265 Çözümler 3 Beğeniler 96 27 Ocak 2026 #15 Sxinar dedi: IMEI tablonda bir sorun olabilir mi? IMEI *#06# gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet ikisi de var. Hatırlatırım SMS, arama ve VoWiFi var. Belki sonradan Fastboot -w yaptığımdandır hocam bir de scriptteki clean flashı deneyeyim mi? Sxinar dedi: IMEI tablonda bir sorun olabilir mi? IMEI *#06# gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam sasdece Türk Telekom uygulamasına giriyor 20GB internetim var. Son düzenleme: 27 Ocak 2026
Sxinar dedi: IMEI tablonda bir sorun olabilir mi? IMEI *#06# gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet ikisi de var. Hatırlatırım SMS, arama ve VoWiFi var. Belki sonradan Fastboot -w yaptığımdandır hocam bir de scriptteki clean flashı deneyeyim mi? Sxinar dedi: IMEI tablonda bir sorun olabilir mi? IMEI *#06# gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam sasdece Türk Telekom uygulamasına giriyor 20GB internetim var.
Sxinar Üstün Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 1.748 Makaleler 1 Çözümler 19 Beğeniler 1.774 Yer Türkiye 27 Ocak 2026 #16 Buzcuk dedi: Evet ikisi de var. Hatırlatırım SMS, arama ve VoWiFi var. Belki sonradan Fastboot -w yaptığımdandır hocam bir de scriptteki clean flashı deneyeyim mi? Hocam sasdece Türk Telekom uygulamasına giriyor 20GB internetim var. Genişletmek için tıkla... Seri numarası gözüküyor mu? Bence bloklar zarar görmüş isterseniz müşteri hizmetlerini aramayi da deneyin ama.
Buzcuk dedi: Evet ikisi de var. Hatırlatırım SMS, arama ve VoWiFi var. Belki sonradan Fastboot -w yaptığımdandır hocam bir de scriptteki clean flashı deneyeyim mi? Hocam sasdece Türk Telekom uygulamasına giriyor 20GB internetim var. Genişletmek için tıkla... Seri numarası gözüküyor mu? Bence bloklar zarar görmüş isterseniz müşteri hizmetlerini aramayi da deneyin ama.
KS KS Buzcuk Uzman Katılım 19 Şubat 2025 Mesajlar 265 Çözümler 3 Beğeniler 96 27 Ocak 2026 #17 Sxinar dedi: Seri numarası gözüküyor mu? Bence bloklar zarar görmüş isterseniz müşteri hizmetlerini aramayi da deneyin ama. Genişletmek için tıkla... Barkod gibi şeyleri diyosanız yok galiba hocam. Bu arada o sadece günlük kullanıcılar için garantide işe yarıyor bilginize. Buzcuk dedi: Barkod gibi şeyleri diyosanız yok galiba hocam. Bu arada o sadece günlük kullanıcılar için garantide işe yarıyor bilginize. Genişletmek için tıkla... Hocam galiba çözdüm 5G açılmış desteklemiyor cihaz kapattım deniyorum. Başarısız. Son düzenleme: 27 Ocak 2026
Sxinar dedi: Seri numarası gözüküyor mu? Bence bloklar zarar görmüş isterseniz müşteri hizmetlerini aramayi da deneyin ama. Genişletmek için tıkla... Barkod gibi şeyleri diyosanız yok galiba hocam. Bu arada o sadece günlük kullanıcılar için garantide işe yarıyor bilginize. Buzcuk dedi: Barkod gibi şeyleri diyosanız yok galiba hocam. Bu arada o sadece günlük kullanıcılar için garantide işe yarıyor bilginize. Genişletmek için tıkla... Hocam galiba çözdüm 5G açılmış desteklemiyor cihaz kapattım deniyorum. Başarısız.
Sxinar Üstün Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 1.748 Makaleler 1 Çözümler 19 Beğeniler 1.774 Yer Türkiye 27 Ocak 2026 #18 Buzcuk dedi: Barkod gibi şeyleri diyosanız yok galiba hocam. Bu arada o sadece günlük kullanıcılar için garantide işe yarıyor bilginize. Hocam galiba çözdüm 5G açılmış desteklemiyor cihaz kapattım deniyorum. Başarısız. Genişletmek için tıkla... Ben 3G ile kullaniyordum sorun var diye sende dene istersen.
Buzcuk dedi: Barkod gibi şeyleri diyosanız yok galiba hocam. Bu arada o sadece günlük kullanıcılar için garantide işe yarıyor bilginize. Hocam galiba çözdüm 5G açılmış desteklemiyor cihaz kapattım deniyorum. Başarısız. Genişletmek için tıkla... Ben 3G ile kullaniyordum sorun var diye sende dene istersen.
KS KS Buzcuk Uzman Katılım 19 Şubat 2025 Mesajlar 265 Çözümler 3 Beğeniler 96 27 Ocak 2026 #19 Sxinar dedi: Ben 3G ile kullaniyordum sorun var diye sende dene istersen. Genişletmek için tıkla... Hocam büyük ihtimalle bloklar gg. 3G de çalışmadı.
Sxinar dedi: Ben 3G ile kullaniyordum sorun var diye sende dene istersen. Genişletmek için tıkla... Hocam büyük ihtimalle bloklar gg. 3G de çalışmadı.