Redmi Note 10S global ROM'dan Hint ROM'una nasıl geçilir?

yvnxcan

Üyecik
Cihaz
redmi note 10s
Merhaba, elimde Redmi Note 10S model cihazım var. Bunu ben global ROM'dan Hint ROM'una çekmek istiyorum. Biliyorsunuzdur, rename diye taktik var, onunla yapılıyor. Ve benim de asıl sorum şu: Bu yurt dışı cihazın sadece 2. SIM tepsisine IMEI atılmış. Cihaza global ROM'dan Hint ROM'una geçersem IMEI silinir mi? Riski var mıdır?

Rename taktiği yapılanların yarısı bootloop'a düşüyor. Bugün düşmezse iki hafta sonra cihaz ROM'u doğrularken yine bootloop'a girecek

Bu yurt dışı cihazın sadece 2. SIM tepsisine IMEI atılmış. Cihaza global ROM'dan Hint ROM'una geçersem IMEI silinir mi? Riski var mıdır?
Sıfırlama işlemi bile IMEI numarasını siler, gider IMEI.

Rename taktiği yapılanların yarısı Bootloop'a düşüyor. Bugün düşmezse iki hafta sonra cihaz ROM'u doğrularken yine Bootloop'a girecek

Sıfırlama işlemi bile IMEI numarasını siler, gider IMEI.

Sanırım IMEI'si meta olarak yazılmış, yanlış bilmiyorsam meta mod cihazın beyni gibi bir şey oluyor. Başka yerde araştırma yaptığımda silinmez diyorlar ama bilmiyorum. Kaç kere wipe data yaptım, IMEI'si gitmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…