ROM'a gömülü IMEI'ler oluyor onlarda wipe data yapınca IMEI normal olarak gitmiyordu sanki @Heribert yavuz öyle değil miydi yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum?

IMEI'in atılış şekline göre değişir. Repair'li cihazda ROM değişince ya "NV data is corrupted" ya da "This MIUI version not supported" hatasına kadar düşebiliyor.

Sıfırlandığı zaman IMEI gitmiyormuş ama yazılımsal mı bilmiyorum. @yvnxcan IMEI nasıl atıldı?

Bir de hint ROM'u yerine bulursan taiwan ROM'una geç.

Zaten normalde taiwan veya Endonezya ROM'u kuracaktım ama global sürümün 14.0.11 olduğu için diğerlerini kuramıyorum aynı sürüm olan sadece hint ROM'u var taiwanda baktığımda ise 14.0.6 sürümüne kadar olduğunu gördüm. Aynı sürüm olması şart rename taktiğinde.

Zaten normalde taiwan veya Endonezya ROM'u kuracaktım ama global sürümün 14.0.11 olduğu için diğerlerini kuramıyorum aynı sürüm olan sadece hint ROM'u var taiwanda baktığımda ise 14.0.6 sürümüne kadar olduğunu gördüm. Aynı sürüm olması şart rename taktiğinde.
IMEI uçmayacağını garantiye alsak direkt Fastboot ROM kurardık.

Telefonu arkadaştan aldığım için ne tarz bir IMEI attılar onu bilmiyorum maalesef. Geçen sormuştum ama oda bilmiyorum demişti.
IMEI numarasını sorgulatınca hangi cihaz çıkıyor?

IMEI numarasını sorgulatınca hangi cihaz çıkıyor?

Screenshot_1.webp

Sadece 2. SIM tepsisinin IMEI'si var 1. tepsinin IMEI'si yok.