ytsg1

Çalışkan
Merhabalar. Redmi Note 11 Pro 4G cihazım hard format sonrası şebeke vermiyordu. Telefonun kendi IMEI numarasını tekrardan cihaza kaydettiler. Bu işlemi yaparken de bootloader kilidi açıldığı için Google Play Store sertifika doğrulanamadı hatası alıyorum. Bu yüzden de WhatsApp uygulamasına giriş yapamıyorum. Google Services Framework (GSF) numarasını Google üzerinden kaydettirdim fakat sertifika hatası ve WhatsApp “resmi uygulama kullanın” hatası devam ediyor. Yaşadığım sorunu nasıl çözebilirim? İyi sosyaller.

Cihaz rootlu değil maalesef hocam. TWRP ve Orangefox yüklemeyi denemiştim root için fakat hata alıyordum. Modül dışında başka bir çözüm yolu yoksa nasıl root atabilirim cihaza? Cihazın tekrardan şebekesinin gitmesini de istemiyorum da.
Root atmak çok kolay. Size modifiyeli vbmeta dosyası + Fastboot Stock ROM .zip dosyasında boot.img lazım. Boot.img dosyasını telefonunuza atıp, Magisk uygulaması ile patch ediyorsunuz. Sonra modifiyeli dosyayı (indirilenlere kaydeder) Fastboot ile kurmanız gerekiyor (aynı şekilde vbmeta'yı da). Sonra Zygisk'i aktif edip Magisk'den, modülü kurmanız ve yeniden başlatmanız gerekiyor (action butonu çıkarsa basın modülde). İnternetten bakabilirsiniz hepsinin nasıl yapıldığına. Gereken vbmeta dosyasını cihazınız için açılmış Telegram gruplarından bulabilirsiniz.

Root atmak çok kolay. Size modifiyeli vbmeta dosyası + Fastboot Stock ROM .zip dosyasında boot.img lazım. Boot.img dosyasını telefonunuza atıp, Magisk uygulaması ile patch ediyorsunuz. Sonra modifiyeli dosyayı (indirilenlere kaydeder) Fastboot ile kurmanız gerekiyor (aynı şekilde vbmeta'yı da). Sonra Zygisk'i aktif edip Magisk'den, modülü kurmanız ve yeniden başlatmanız gerekiyor (action butonu çıkarsa basın modülde). İnternetten bakabilirsiniz hepsinin nasıl yapıldığına. Gereken vbmeta dosyasını cihazınız için açılmış Telegram gruplarından bulabilirsiniz.
vbmeta dosyası kullanılan Android veya MIUI-HyperOS sürümüne göre değişiklilk gösterir mi? Cihazım Note 11 Pro 4G viva.