Redmi Note 12 Pro 5G telefona nasıl root atılır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan halil88
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 582

halil88

Uzman
Redmi 12 Pro 5G yeni aldım yurt dışı ve IMEI daha atilmadı, 4 ay kullanım süresi var. Yedek telefon Note 8 Pro IMEI atıldı hocam. Bu yüzden WhatsApp'da "Giriş yapmak için resmi WhatsApp uygulamasına sahip olmanız gerekir" hatası alıyorum ve sanırım root atmam gerekli, nasıl yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yurt içi olsaydı işimiz kolay olacaktı fakat yurt dışı olduğunu söylediniz şimdi işler biraz daha zorlaştı. IMEI işlemi yapılmış telefonu kilitlerseniz büyük ihtimalle açılmayacaktır ya da üstündeki IMEI silinecektir. İşlemi mecburen root ile halletmeniz gerekli bu durumda. Kayıt yaptırmayacaksanız işlem yapılmamış yeni telefonu kilitleyip kullanabilirsiniz.

Öyle yapayım o zaman yeni telefonun kilidini kapatayım deneyeyim.

@halil88 Telefonunuza özel KernelSU destekli kernel bulunuyor mu? Veya rootlayabilir misiniz?

Öyle yapayım o zaman yeni telefonun kilidini kapatayım deneyeyim.
Kilidi açmanız için tekrardan bilgisayara ihtiyacınız olacaktır. Bilginiz olsun. İşlemi yaparken de dikkat edin hata düzeltelim derken cihazınızın başına bir şey gelmesin.

Kilidi açmanız için tekrardan bilgisayara ihtiyacınız olacaktır. Bilginiz olsun. İşlemi yaparken de dikkat edin hata düzeltelim derken cihazınızın başına bir şey gelmesin.
Önce bir kapatayım, eğer WhatsApp'a açılırsa orada devam etsin. Zaten zamanı gelince telefoncu açarım IMEI'yi de öyle atarım.

İfadeler: 409
@halil88 Cihazınız için uygun KernelSU destekli kernel yok gibi. İnternette hiçbir şey çıkmıyor. Mecbur Magisk kullanacaksınız.

Vallahi hocam bunları hiç bilmiyorum yani ne derseniz onu yaparım şimdi

Kilidi kapatmadan önce telefona root kurabilme şansınız var mı? En azından denemiş olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…