Redmi Note 12 Pro 5G vs iPhone 11

Bütçe
10000
Hocam kasıyor dediniz içime kurt düştü. Arayüzde mi kasıyor yüksek grafikli oyunlarda mı ve çok ısınıyor mu?
Ben kasıyor demedim, onu diğer arkadaş dedi. Ben telefonda çok basit şeyler yapıyorum, her hangi bir telefonda yapar yani. Sen de sanırım o tarz bir şey arıyorsun. Oyunlar için net bir şey diyemem ama oynatmayacağı oyun olacağını da sanmam.

iPhone 11'in ekranı rezalet bu arada. iPhone'lar Android'ler gibi kolay eskimez ultra bir şey beklemediğin sürece alınır. Kamerası da hoştur.

Doğru hocam yanlış görmüşüm özür dilerim. Ben genelde YouTube üzerinden video izlemek. WhatsApp Instagram Netflix için kullanacağım ama ara sıra oyunda oynayacağım. Kamerasının iyi olacağını tahmin ediyorum zaten şu anki telefonumun kamerası rezalet o yüzden beklentim çok yüksek bir şey değil kamera yönünden.

iPhone 11'in ekranı rezalet bu arada. iPhone'lar Android'ler gibi kolay eskimez Ultra bir şey beklemediğin sürece alınır. Kamerası da hoştur.

Peki hocam XS Max alsam onun ekranı nasıldır.

Kamerası fena değildir, iş görür ama karanlıkta kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…