Redmi Note 13 8/256 mı; Samsung A25 5G mi?

Ben olsam A15 8/256 alırdım ve aldımda. Exynos 1280 hakkında şikayetler var. G99 kağıt üzerinde biraz daha güçsüz gibi duruyor ama daha stabil bir işlemci. Yer ye oyunlarda daha yüksek FPS bile verebiliyor. Isınma sorunu da kesinlikle yok.

Jiroskop yok Ben Oyun için note 12 pro 5G öneririm. Oyun oynanmayacaksa A15 8gb alınır.

Onun yerine daha ucuz fiyata Realme 10 daha iyi olur. Hem de 256 GB. Arada tasarım dışında hiçbir fark yok. Realme 10 4G 8 GB 256 GB (Realme Türkiye Garantili) Siyah 256 GB Fiyatları ve Özellikleri hem onun stoku yok MediaMarkt'ta.

Paylaştığınız satıcı pek güvenilir gelmedi. Sizin mantığınızla A25 yerine de daha ucuz fiyata M34 daha iyi olur.
Hayır, M34 6gb, ve işlemcisi ısınan bir işlemci. Sizde biliyorsunuzdur. Realme 10 ile 11'in arasında kayda değer hiç bir fark yok.

Hayır, M34 6gb, ve işlemcisi ısınan bir işlemci. Sizde biliyorsunuzdur. Realme 10 ile 11'in arasında kayda değer hiç bir fark yok.
A25 ile M34'te aynı işlemci var zaten. Birinde ısınıp diğerinde ısınmıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…