Redmi Note 13 Pro alınır mı?

409

Üstün
Makaleler
3
Arkadaşıma hediye almak istediğim için telefon bakıyorum. S22 ve S23 eskidi artık alınmaz gibi mesajları gördüm kafam karıştığı için size sormak istedim. Redmi Note 13 Pro alınır mı?

Bugün dolaşırken gördüm. Arkadaş, "eski telefonları tavsiye ediyorsunuz, modası geçmiş, markalara ön yargıyla yaklaşıyorsunuz" dedi sonra yorumlarda ısrarla Redmi Note 13 almak isteyen arkadaşa küfür eder ve aşağılar gibi saldıranlar falan oldu yazdıydı. Orada gördüm gerçekten öyle mi acaba diye merak ettim bende.

Üye hedef göstermemek için kendisinin nickini almadım. Buyurun yazdığı.

S22 hem donanımsal açıdan daha iyi hem de yazılımsal. Samsung cihazlar Custom ROM ve Root'a pek müsait olmasalar da (Knox yüzünden) gerek olmuyor. Xiaomi'yi de Custom ROM atmadan kullanabilene helal olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung tarafında S22, S23 FE, Poco tarafında X6 Pro, Realme tarafında GT 2 Pro ile yakın fiyatta. Bu cihazların hepsi bundan üstün.

İfadeler: 409
Arkadaşıma hediye almak istediğim için telefon bakıyorum. S22 ve S23 eskidi artık alınmaz gibi mesajları gördüm kafam karıştığı için size sormak istedim. Redmi Note 13 Pro alınır mı?

S22, S23 ve S24 eski değil ve alınabilir iyi cihazlar bunun aksini diyen net bilgisizdir,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…