Hocam ben saygı duyarım herkes istediğini alabilir istediğini önerebilir fakat ezbere cihaz önerilmez derken bahsetmek istediğim sürekli bir S22 S23 FE öneriliyor fakat başka cihaz yokmuş gibi sürekli aynı cihazlar öneriliyor. Ben orada Redmi Note 13 Pro 5G önerdim bu benim tavsiyemdir. İsteyen istedigi tavsiyeyi verebilir. Xiaomi kötü mü dört dörtlük mü tabii ki bir Xiaomi Fanboy'u olarak körü körüne bir cihazı savunmak yanlıştır. Dört dörtlük cihazları da yok. Fakat bu değil ki Xiaomi'nin önerilecek cihazları yok. Zaten ben orada yapılan hakaretler ve terbiyesizlikten sonra daha bir şey önermeyeceğim artık. S22 eski alınmaz dememin sebebi çünkü batarya sorunu var. Her neyse fakat dün Xiaomi almak isteyen arkadaşa yapılan zorbalığı şiddetle kınıyorum. Fakat S22 ve S23 FE alınabilir cihazlar deyip saygı duyarım.
Bugün dolaşırken gördüm. Arkadaş, "eski telefonları tavsiye ediyorsunuz, modası geçmiş, markalara ön yargıyla yaklaşıyorsunuz" dedi sonra yorumlarda ısrarla Redmi Note 13 almak isteyen arkadaşa küfür eder ve aşağılar gibi saldıranlar falan oldu yazdıydı. Orada gördüm gerçekten öyle mi acaba diye merak ettim bende.
Üye hedef göstermemek için kendisinin nickini almadım. Buyurun yazdığı.
Sorun değil hocam ben yazdım fakat S22 batarya sorunu var bu yüzden kötüledim ve siz yokken orada Xiaomi almak isteyen konu sahibine bayağı hakaretler edildi yorumlar sonra silindi. Konu sahibi arkadaş iPhone 6S kullandığı için bende Redmi Note 13 Pro 5G önerdim çünkü çok eski bir cihazı kullanıyordu bende yeni Xiaomi'nin cihazını önerdim. Çünkü konu sahibi her türlü cihaz'a kabuldu.
Sorun değil hocam ben yazdım fakat S22 batarya sorunu var bu yüzden kötüledim ve siz yokken orada Xiaomi almak isteyen konu sahibine bayağı hakaretler edildi yorumlar sonra silindi. Konu sahibi arkadaş iPhone 6S kullandığı için bende Redmi Note 13 Pro 5G önerdim çünkü çok eski bir cihazı kullanıyordu bende yeni Xiaomi'nin cihazını önerdim. Çünkü konu sahibi her türlü cihaz'a kabuldu.
Hocam bana önerdiğiniz Endonezya MIUI 13 ROM telefona katkı sağlar mı yavaşlatır mi? Faydası var mıdır?
Xiaomi'nin romundaki tüm gereksiz cihazı yoran hizmetler yok, sadece üst segment cihazlarda olan görsel efektler ve animasyonlar alt ve orta segmente var ve Xiaomi'nin kendi mesajlaşma ve arama uygulamaları var. Daha hızlı, daha optimize.