Detaylar
Kim cevapladı?Bu aslında normal bir şey, alarm calmadan bir süre önce kendini acıyor cihaz.
WmWAr53
Uzman
Planlı kapama vardı açık değil. Ama gene de kapanıyor.Ayarları kurcalayıp bu ayarı aktif etmiş olabilirsiniz. Gecikmeli şarj, planlı yeniden başlatma gibi bir sürü ayar var. Tekrardan kurcalayıp bulmanız gerekiyor. Genellikle pil ve performans ayarları altında oluyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Planlı kapatma, uyku modu gibi şeyler açık ise normal.
Son düzenleyen: Moderatör:
arvecular
Üyecik
Bu sorunun çözümünü ben de merak ediyorum benzerini yaşıyorum çünkü. Yaklaşık 1.5 ay kadar önce aldım telefonu, evdeyken hafta sonu hiç kapandığını görmedim. İşte ve nöbetteyken çok sık yaşıyorum. Pantolonun cebine koyduğumda bazen kapanıyor. Bazen iş yoğunluğundan alel acele ama fırlatarak değil, hafif-orta hızla masanın üstüne koyduğumda da kapanıyor. Acaba cepteyken kılıftan kapatma tuşuna baskı mı oluyor diye kılıfsız da denedim ama hala yaşıyorum.
WmWAr53
Uzman
Hareketle oluyorsa sebebi var. Telefona direnç kayıt yaptirdinizmiBu sorunun çözümünü ben de merak ediyorum benzerini yaşıyorum çünkü. Yaklaşık 1.5 ay kadar önce aldım telefonu, evdeyken hafta sonu hiç kapandığını görmedim. İşte ve nöbetteyken çok sık yaşıyorum. Pantolonun cebine koyduğumda bazen kapanıyor. Bazen iş yoğunluğundan alel acele ama fırlatarak değil, hafif-orta hızla masanın üstüne koyduğumda da kapanıyor. Acaba cepteyken kılıftan kapatma tuşuna baskı mı oluyor diye kılıfsız da denedim ama hala yaşıyorum.
Yeni konular
-
-
Makine ya da Elektrik bölümünde laptop lazım olur mu?
- Hamza Ensar Sağlam
-
-
-
-
-
-
-
-