Vakanzy

Çalışkan
Cihaz
Redmi Note 14 4G
Merhaba, 2025 Mart ayında Redmi Note 14 4G almıştım, her yerde Haziran-Temmuz'da HyperOS 2.0 gelecek dendi. Ama şu an 7 Ekim'deyiz ve halen gelmedi güncelleme. Telefon Mi Store'den alındı ve tamamen orijinal. Bu telefonu kullanan varsa size geldi mi? Ne zaman gelecek güncelleme?

Ayarlardan bölgeyi Fas olarak değiştirip dener misin? Olmazsa Almanya da olabilir.

Yalnız ROM versiyonunun en sonunda VOQMIXM benzeri isimlendirme olur, telefonun ROM'u ile yeni güncellemenin sonunun aynı olmasına dikkat et.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayarlardan bölgeyi Fas olarak değiştirip dener misin? Olmazsa Almanya da olabilir.

Yalnız ROM versiyonunun en sonunda VOQMIXM benzeri isimlendirme olur, telefonun ROM'u ile yeni güncellemenin sonunun aynı olmasına dikkat et.
Maalesef ne kadar denesem olmuyor her bölgeyi denedim hala olmuyor inanılmaz

Bu arada bölge değiştirdikten sonra hemen aktif olmuyor birkaç dakika beklemeniz lazım.
Ondan sonra ayarlara girip tekrar yazılım kontrolü yapmalısınız.

Ayrıca wifi ile deniyorsanız, mobil data ile de deneyin.

Bu arada bölge değiştirdikten sonra hemen aktif olmuyor birkaç dakika beklemeniz lazım.
Ondan sonra ayarlara girip tekrar yazılım kontrolü yapmalısınız.

Ayrıca wifi ile deniyorsanız, mobil data ile de deneyin.
bölgeyi değiştirdikten sonra 13 gün bekledim yine gelmedi mobil veriyi 17.5 saat açık tuttum yine gelmedi inanılmaz bir saçmalık var bu işte