Redmi Note 14 Pro 4G'den hangi telefona geçilmeli?

Craxidor 99

Moderasyon Üyesi
Moderatör
Makaleler
1
Yer
Unknown
Esenlikler,

Şu an Redmi Note 14 Pro 4G kullanıyorum. Cihaz kutu, fatura ve garantisiyle eksiksiz, kozmetik olarak da temiz.

Fakat son dönemde cihazda kilitlenme sorunu yaşamaya başladım. Bazen ses açma/kısma ve güç tuşlarına tepki vermiyor, ekran açılmıyor ve telefonu kullanabilmek için yeniden başlatmam gerekiyor.

Bu nedenle cihazı takasta değerlendirip ya eş değer fiyatta bir cihaza ya da makul bir farkla daha üst seviyede bir telefona geçmek istiyorum. Özellikle Snapdragon işlemcili modeller ilgimi çekiyor.

Aklımda şu an özellikle Galaxy S21 FE Snapdragon 888 var. Eski amiral gemisi olması, 120 Hz AMOLED ekran, IP68, telefoto kamera ve Snapdragon 888 gibi özellikleri nedeniyle mantıklı geliyor. Ancak cihazın yaşı ve batarya durumu konusunda kararsızım.

Sizce S21 FE Snapdragon hâlâ alınır mı? Yoksa mevcut cihazımı takasta vererek aynı seviyelerde hangi telefona yönelmek daha mantıklı olur? Makul takas/fark fiyatı konusunda da önerilerinizi bekliyorum. İyi sosyaller diliyorum.

S21 FE alacaksan, telefonun yanıyor olduğunu göz önünde bulundur. Telefon aşırı sıcak çalışıyor; elde tutulamayacak kadar fazla ısınıyor.

S21 FE alacaksan, telefonun yanıyor olduğunu göz önünde bulundur. Telefon aşırı sıcak çalışıyor; elde tutulamayacak kadar fazla ısınıyor.
Uyarınız için teşekkür ederim. Snapdragon 888'li versiyonunu düşünüyordum. Isınma konusunda özellikle normal günlük kullanımda mı böyle bir sorun yaşadınız, yoksa oyun/ağır kullanımda mı? Bir de sizin kullandığınız cihaz Snapdragon muydu?

Bütçe ne? S21 FE alma, hem çok ısınıyor hem de bataryası kötü. Alabiliyorsan Samsung A37 bak.

Babamda var, babam da ısınmasından şikayetçi. Babam sadece gündelik amaçlı kullanıyor, ikinci telefon olarak.

Bütçe ne? S21 FE alma, hem çok ısınıyor hem de bataryası kötü. Alabiliyorsan Samsung A37 bak.
Çok uçmak istemiyorum açıkçası. Mevcut telefonu takasta verip mümkünse üstüne makul bir fark koyarak geçebileceğim bir cihaz arıyorum. Snapdragon işlemci önceliğim var. A37'yi de araştırayım.

Çok uçmak istemiyorum açıkçası. Mevcut telefonu takasta verip mümkünse üstüne makul bir fark koyarak geçebileceğim bir cihaz arıyorum. Snapdragon işlemci önceliğim var. A37'yi de araştırayım.

S23 bakılabilir.

SD versiyonu için konuşuyorum; günlük kullanımda da ısı dağılımı hiç iyi değil. Arkadaşım Instagram’da Reels kaydırırken telefonun ısınmasından dolayı eli yandığı için cihazı masaya koyuyordu. Oyun konusu daha kötü zaten; CarX Street isimli mobil oyunu oynarken cihazın arka kapağındaki yapıştırıcı eridi, arka kapak ayrılmaya başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…