Redmi Note 14 vs Samsung Galaxy A17 5G

Clash Royale ve Clash of Clans oyunlarinda sorun cikarmiyor. Ayni kalibredeki oyunlari oynarsin. Fakat genshin ve PUBG'yi unut. Onlarda problem cikarir.

Tamamdır o oyunları oynamıyorum zaten teşekkürler.

Şu an elimde Redmi Note 10S var A17 5G Note 10S'den iyi midir?

@Cyanogen ben Android 16 son güncellemesi diye alınmaz demedim ki sadece bilgi açısından belirttim.

İkinci dediğimin de arkasındayım, 5G desteklemeyen cihaz ölü yatırımdır. Henüz yeni aktifleştirildiği için tam istenen seviyede olmayabilir ama bu optimize edilecektir zamanla. Ayrıca zamanında 4.5G de 3G altyapısı üzerinden kullanıma sunulmuştu ülkemizde, yani "şu anlık" 4G üzerinden 5G sunulması bir kıstas sayılmaz. Birçok lokasyonlarda NSA yerine direkt SA üzerinden de veriliyor 5G.

@Cyanogen, ben Android 16 son güncellemesi diye alınmaz demedim ki sadece bilgi açısından belirttim.

Ben, bu bütçede güncelleme desteğine önem vermek gereksiz demiştim sadece. Aynı zamanda Samsung cihazlarla ilgili yorum yapmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…