Michael MYERS 105 Seçkin Hata Avcısı Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 6.470 Çözümler 98 Beğeniler 6.926 Yer Haddonfield, Illinois Bugün 08:34 #1 Gece yatarken şarjım 50 küsürdü. 6 saat boşta durdu ve şu an şarjım 7. Kurtulamıyorum, yardım edin. Normalde kapalı. Kapalı olduğu hâlde nasıl açık olduğuna anlam veremiyorum. Silsem de geri geliyor. Aşağıda benzer konular kısmında önceki konum var. Gerçi silebildiğimden de emin değilim. Saçma sapan hatalar veriyordu galiba. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 09:48
Gece yatarken şarjım 50 küsürdü. 6 saat boşta durdu ve şu an şarjım 7. Kurtulamıyorum, yardım edin. Normalde kapalı. Kapalı olduğu hâlde nasıl açık olduğuna anlam veremiyorum. Silsem de geri geliyor. Aşağıda benzer konular kısmında önceki konum var. Gerçi silebildiğimden de emin değilim. Saçma sapan hatalar veriyordu galiba.
Kriyus 105 Bilgin Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 880 Makaleler 2 Çözümler 6 Beğeniler 389 Yer Batman Bugün 09:53 #2 Canta+Shiziku ile silmeyi denediniz mi?
KS KS Michael MYERS 105 Seçkin Hata Avcısı Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 6.470 Çözümler 98 Beğeniler 6.926 Yer Haddonfield, Illinois 46 dakika önce #3 Kriyus dedi: Canta+Shiziku ile silmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet, olmamıştı.
Kriyus 105 Bilgin Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 880 Makaleler 2 Çözümler 6 Beğeniler 389 Yer Batman 28 dakika önce #4 Michael MYERS dedi: Evet, olmamıştı. Genişletmek için tıkla... Uygulama kasanı açıp denermisin, belki açık olunca şarj harcamıyordur.
Michael MYERS dedi: Evet, olmamıştı. Genişletmek için tıkla... Uygulama kasanı açıp denermisin, belki açık olunca şarj harcamıyordur.
KS KS Michael MYERS 105 Seçkin Hata Avcısı Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 6.470 Çözümler 98 Beğeniler 6.926 Yer Haddonfield, Illinois 5 dakika önce #5 Kriyus dedi: Uygulama kasanı açıp denermisin, belki açık olunca şarj harcamıyordur. Genişletmek için tıkla... Açıkken de harcadığı için kapatmıştım zaten.
Kriyus dedi: Uygulama kasanı açıp denermisin, belki açık olunca şarj harcamıyordur. Genişletmek için tıkla... Açıkken de harcadığı için kapatmıştım zaten.