Custom ROM Redmi Note 8 için ROM önerisi

2164

Uzman
Telefon boşa çıktı, bari Custom ROM atayım.

Son düzenleme:
İnfinityx nisan ayında güncelleme almış, sanırım en hızlı güncelleme alan o gibi.

Romlara hiç aşina değilim. Sadece akıcı bir deneyim sunsun yeterli.
Zaten kullanılmaz muhtemelen yedek olarak çekmecemde saklarım, sizce performans olarak en iyisi hangisi.

crDroid öneririm Android 11 ile mükemmel iş çıkarıyor.

Teşekkürler son sürümü drekt indirip kurmamı mı yoksa eski sürümlerden birini mi önerirsiniz fark eder mi?

Romlara hiç aşina değilim. Sadece akıcı bir deneyim sunsun yeterli.
Zaten kullanılmaz muhtemelen yedek olarak çekmecemde saklarım, sizce performans olarak en iyisi hangisi.
Valla, bu ROM'lardan sadece Evolution X ve CrDroid kullanma fırsatım oldu. Evolution X unofficial kullandım ve pili biraz sıkıntılı idi. CrDroid official ve unofficial kullandım; official daha iyiydi, ama unofficial da iyiydi. Evolution X, pixel teması olarak geliyor diye biliyorum, bu bir nebze yavaşlık yaşatabilir, pek bilmiyorum, denemek lazım kısaca ya, ama desteği geniş, yüksek ihtimalle iyidir ROM'lar.

Teşekkürler son sürümü drekt indirip kurmamı mı yoksa eski sürümlerden birini mi önerirsiniz fark eder mi?
Kesinlikle son sürüm güvenlik açısından.

Şu an kendim Android 13 ile crDroid kullaniyorum, Android 14 15 de denedim ama en iyisi hep bu surum oldu, bugsiz ve cok hizli.

Aynı cihazda son sürümü tavsiye etmem ama eğer vaktiniz varsa hepsini deneyin derim, ben Android 13 ve 12 denedim ancak en iyisi bence 11 hele ki cihazınızı daha da hızlandırmak istiyorsanız çok daha iyi olacaktır.
Sınırsız Google fotoğraf ve birkaç özellik 11 de olması gerek eğer değilse 12 deneyin.

Hız açısından daha düşük sürümler daha iyi olabilir.

Performans önemli, güncellik sorun değil.
13 ve 11i deneyip bakacağım sağ olun.

Kendi telefonumda (a52s) linege os var.
Bir ara rootlamıştım da overclock yapmaya çalışıp becerememiştim sonra orjinal roma geri döndüm.
Bu gün tekrar lineage os kurdum.
Öyle işte.

Bunu Android 11 sanıp indirdim ama Android 15'in 11. versiyonuymuş
Kuralım bakalım.
Bana Android 13 ile 11'in linklerini atabilir misiniz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…