Redmi Note 8'den iPhone 8'e geçilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Selim Dede Legacy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 140
  • Etiketler Etiketler
    redmi
Bütçe
₺5.000

Selim Dede Legacy

Çalışkan
Telefon Artık ölüm kalım savaşı veriyor içinde ROM ve root atılı PixelExperience 13 bulunduruyor fakat artık ilk yılına göre cihazın atikliği kayboldu bu telefondan iPhone 8'e geçmeyi düşünüyorum sizce geçilir mi? Eğer geçilmez ise hala aynı telefonu kullanmaya devam edeceğim

İkisini de kullanan arkadaşım var, aralarında aman aman fark yok ama ömrü geçmiş redmi nasıldır bilirim. Tabii geçersen seni nispeten rahatlatır diyebilirim ama daha iyi bir seçenek var mıdır o bütçede bilemem.

iPhone 8, günümüz için hala kullanılabilir düzeyde olan bir telefon. Bu yüzden, Xiaomi'den memnun değilseniz iPhone 8 sizin için kesinlikle iyi bir tercih olacaktır. Olabildiğince Touch ID'si çalışan bir iPhone 8 bulmaya çalışın derim.

Telefon Artık ölüm kalım savaşı veriyor içinde ROM ve root atılı PixelExperience 13 bulunduruyor fakat artık ilk yılına göre cihazın atikliği kayboldu bu telefondan iPhone 8'e geçmeyi düşünüyorum sizce geçilir mi? Eğer geçilmez ise hala aynı telefonu kullanmaya devam edeceğim
Geçilir. Eğer custom rom gibi şeylerle de kişiselleştirecekseniz 8’e jailbreak atabilirsiniz.

Telefon artık ölüm kalım savaşı veriyor içinde ROM ve root atılı PixelExperience 13 bulunduruyor fakat artık ilk yılına göre cihazın atikliği kayboldu bu telefondan iPhone 8'e geçmeyi düşünüyorum sizce geçilir mi? Eğer geçilmez ise hala aynı telefonu kullanmaya devam edeceğim.

Geçilmez.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt