Redmi Note 9 "Mi hesabı başka bir numaraya ait" hatası veriyor ve şifre istiyor

Yer
Cintra
2. el Note 9 aldım. Orijinal ROM kurdum ve şu anda bu hatayı alıyorum. Bu hatayı çözmemin bir yolu var mı? Sunucudan falan açıyorlar diye biliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cihaz büyük ihtimal ile çalıntı ama evet FRP bypass yöntemleri var yok değil.

Adamda başkasından Custom ROM'lu şekilde almış. Çalıntı olduğunu nereden anlarım? Eğer çalıntıysa 2 kişiyide dava edeceğim.

FRP bypass yöntemleri var yok değil.
FRP bypass işlemi kaç TL? Bu arada cihazın şifresini alırsam kendi kaydıma nasıl geçirebilirim?

Cihaz FRP' kilitli yani bu da demek oluyor ki adam hesabından çıkış yapmamış oda büyük ihtimalle çalıntıya gidiyor hele ki Custom ROM olmasıda sözleşmeyi sıkılaştırıyor.

FRP bypass değişiyor bazıları tuzlu bazıları normal derecede detaylı konuşmak lazım bu durumu.

Şifreyi alabilirseniz ne mutlu aldıktan sonra zaten otomatikman cihaz kilidini kaldıracaktır.

FRP işlemi basit cihazınızda daha da basit ben olsam custom rom atar kullanırdım "ÇALINTI DEĞİLSE"

Çalıntı olduğunu nasıl anlarım? Boşuna polise gitmek istemiyorum. Daha geçen hafta protestodaydım zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…