Daha çok ışık ve yakınlık sensörüne benziyor.
Bildirim ışığı değil o, yakınlık sensörü.Arkadaşlar eminim ki çoğunuz bilmiyor fakat Redmi Note 9 Pro'da bildirim ışığı var. Sadece karanlık ortamlarda belli oluyor.
Kırmızı kısma dikkatli bakın. Orası bildirim ışığının bulunduğu yer:
Eki Görüntüle 117115
Hocam yakınlık sensörü nerede o zaman? Ki onu da geçtim bildirim ışığı olacak olsa o kadarmı konur. 2020'de kullandığım iPhone SE cihazımda da kırmızı nokta vardı geceleri belli oluyordu. Onda da bildirim ışığı var o zaman sizin dediklerinize göre![]()
Ekran değişimi yapıldıysa bildirdim ışığı yerini kapatmıştır belki.
Yakınlık sensörü sürekli çalışmaz. Zaten iPhone'lerde de Face ID ile tetikleniyor. Ama sizin cihazınızda Face ID yok tabi. Diğer telefonlarda yakınlık sensörü belli olmuyor. Evet dediğiniz doğru o yakınlık sensörü. Ama iPhone için geçerli. iPhone X'den itibaren o ışığı sadece FaceID kullanırken görebiliyoruz.Hocam yakınlık sensörü nerede o zaman? Ki onu da geçtim bildirim ışığı olacak olsa o kadarmı konur. 2020'de kullandığım iPhone SE cihazımda da kırmızı nokta vardı geceleri belli oluyordu. Onda da bildirim ışığı var o zaman sizin dediklerinize göre![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.