P Peter Deneyimli Fırsat Avcısı Katılım 31 Ocak 2026 Mesajlar 792 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 814 Yer Queens 30 Nisan 2026 #1 Cihazın kendi yazılımı berbat. A51'e crDroid kurmuştum ve gayet iyiydi. Buna da kurulur mu? crDroid 12.5 For Redmi Pad SE (xun) Random android stuff dodyirawan85.github.io Burada buldum. Site güvenli midir? Tablet modeli. @Heribert Yavuz.
Cihazın kendi yazılımı berbat. A51'e crDroid kurmuştum ve gayet iyiydi. Buna da kurulur mu? crDroid 12.5 For Redmi Pad SE (xun) Random android stuff dodyirawan85.github.io Burada buldum. Site güvenli midir? Tablet modeli. @Heribert Yavuz.
Heribert Yavuz Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.021 Makaleler 9 Çözümler 92 Beğeniler 5.673 30 Nisan 2026 #2 Mantıklı bir seçim olur. Custom ROM'ların güvenliğinden siz sorumlusunuz.
KS KS P Peter Deneyimli Fırsat Avcısı Katılım 31 Ocak 2026 Mesajlar 792 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 814 Yer Queens 30 Nisan 2026 #3 Heribert Yavuz dedi: Kurulur, Custom ROM'ların güvenliğinden siz sorumlusunuz. Genişletmek için tıkla... Site hakkında bilginiz var mı hocam? Sorumluluk bana ait o konuda sıkıntı yok. TR cihazına uyar mı bu verdiği img dosyaları?
Heribert Yavuz dedi: Kurulur, Custom ROM'ların güvenliğinden siz sorumlusunuz. Genişletmek için tıkla... Site hakkında bilginiz var mı hocam? Sorumluluk bana ait o konuda sıkıntı yok. TR cihazına uyar mı bu verdiği img dosyaları?
Heribert Yavuz Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.021 Makaleler 9 Çözümler 92 Beğeniler 5.673 30 Nisan 2026 #4 Peter dedi: Site hakkında bilginiz var mı hocam? Sorumluluk bana ait o konuda sıkıntı yok. TR cihazına uyar mı bu verdiği img dosyaları? Genişletmek için tıkla... Cihazın kod adı aynı ise bir sorun olacağını sanmıyorum.
Peter dedi: Site hakkında bilginiz var mı hocam? Sorumluluk bana ait o konuda sıkıntı yok. TR cihazına uyar mı bu verdiği img dosyaları? Genişletmek için tıkla... Cihazın kod adı aynı ise bir sorun olacağını sanmıyorum.