Redmi Watch 3 vs Honor Watch 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 418
  • Etiketler Etiketler
    redmi
İkisi arasindan ben olsaydim Honor Watch 4 derdim. İki cihazin da tasarimi zaten birbirine benziyor, fiyati da yakin ancak Honor ve Huawei saatlerin/bilekliklerin uyku ve SpO2 takibi oldukca iyi oluyor, bu da hos bir tercih etme sebebi.

Redmi Watch 4 daha cok Amazfit GTS'e benziyor gorunum olarak, onun tasarimi da zaten Apple Watch klonu gibi bir sey.

İkisi arasindan ben olsaydim Honor Watch 4 derdim. İki cihazin da tasarimi zaten birbirine benziyor, fiyati da yakin ancak Honor ve Huawei saatlerin/bilekliklerin uyku ve spo2 takibi oldukca iyi oluyor, bu da hos bir tercih etme sebebi.

Bende öyle düşünmüştüm. Honor alacağım teşekkürler.

Redmi Watch 4 daha cok Amazfit GTS'e benziyor gorunum olarak, onun tasarimi da zaten Apple Watch klonu gibi bir şey.

Hocam paramla rezil olmamak için sırf SE 2022'den vazgeçtim. 12 k vereceğim ve her gün şarjmı edeceğim? Saçmalık.

Hocam paramla rezil olmamak için sırf SE 2022'den vazgeçtim. 12 k vereceğim ve her gün şarjmı edeceğim? Saçmalık.
Hocam zaten normal bir kullanımda her saat günde bir kere şarj gerektirmez mi zaten? Samsung, Apple vs. bu markaların saatlerinin özellikleri Huawei gibi markaları 10 ile çarpar ikiye böler, hatta pil tasarrufu modunda veya az kullanımda batarya ömrü 5 güne kadar kullanılabiliyor.

Samsung, Apple vs. bu markaların saatlerinin özellikleri Huawei gibi markaları 10 ile çarpar ikiye böler
Yaaaani, Apple'in saatleri belki ama Samsung'un saatlerinin cok da bir olayi yok rakiplerine gore aslinda. Pil tasarrufu modu acinca da pek pil omrunde fark olmuyor ve saat bayagi hantallasiyor (en azindan Watch4 deneyimim oyle), hantal bir WearOS saati kim ne yapsin zaten. O saatin olayi o, uygulama calistirabilmek. O da olmasaydi herkes Watch GT 3 alirdi.

Hayır hocam. Honor Watch 4 14 gün şarj süresi sunuyor. Bu arada evet Apple Watch'ların işlevi çok, ama SE'de o kadar yok. Neden o zaman SE'de şarjı 1 gün dayanıyor?

Son düzenleme:
Neden o zaman SE'de şarjı 1 gün dayanıyor?
Araya batarya boyutu gibi faktörler de girebiliyor fakat bataryayı sömüren asıl etken işletim sistemi, Redmi Watch 3 te kapalı, işlevsiz bir sistem var iken Apple Watch saatlerde daha açık işlevsel bir sistem var yani neredeyse bir telefon gibi çalışıyorlar ve bunu 300-500 mAh batarya ile yaptıklarını düşünürsek 1 gün bu saatler için gayet normal geliyor ha ben Apple CEO'su değilim illaki fikirlerimde hata olabilir eğer hatam varsa düzeltirseniz çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…