Bu klavyenin mekanik olması ve görüntüsünü beğendiğim için bir de 2.4 GHz kablosuz modu olmasından dolayı almayı düşünüyorum. Bu fiyata daha mantıklı olabileceğini düşündüğünüz bir klavye var mı ve bu klavye nasıldır sizce? Görüşlerinizi almak istedim. (Klavyenin çoğunlukla siyah olması daha iyi olur).
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Bütçe çıkıyorsa kesinlikle Leobog klavyeyi kaçırmayın. Klavye alüminyum bir klavye, ağzına kadar kaliteli yalıtım dolu. Özelleştirme gereği duymayacak kadar iyi bir yalıtımı mevcut. Kaplama kalitesi güzel bir kaplamaya sahip. Ses tekerlek gibi güzel bir avantajı var. Güzel switch'leri var ama bu biraz tercih meselesi switch olarak. Onun dışında hissiyat olarak çok güzel durmakta. Muadillerinin fiyatları ise 2 katından biraz azken bu klavyeyi kaçırmazdım.
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...