KS KS bagatur Uzman Katılım 11 Şubat 2025 Mesajlar 93 Beğeniler 39 7 Nisan 2025 #11 xsharke dedi: Aldığım ayakkabı 1 ayını doldurmadan parçalanmaya başladı. Genişletmek için tıkla... Bana da çok övülen Adidas'da oldu maalesef.
xsharke dedi: Aldığım ayakkabı 1 ayını doldurmadan parçalanmaya başladı. Genişletmek için tıkla... Bana da çok övülen Adidas'da oldu maalesef.
Afterbyte Bilgin Gelişen Oyun Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 2.887 Makaleler 5 Çözümler 101 Beğeniler 1.605 7 Nisan 2025 #12 bagatur dedi: Bana da çok övülen Adidas'da oldu maalesef. Genişletmek için tıkla... Hocam 5 aylık ayakkabının önünü de patlatmıştım 1 yıldır da kullandığımda patlamadı modelden modele fark ediyor sanırsam.
bagatur dedi: Bana da çok övülen Adidas'da oldu maalesef. Genişletmek için tıkla... Hocam 5 aylık ayakkabının önünü de patlatmıştım 1 yıldır da kullandığımda patlamadı modelden modele fark ediyor sanırsam.
KS KS bagatur Uzman Katılım 11 Şubat 2025 Mesajlar 93 Beğeniler 39 7 Nisan 2025 #13 Afterbyte dedi: Hocam 5 aylık ayakkabının önünü de patlatmıştım 1 yıldır da kullandığımda patlamadı modelden modele fark ediyor sanırsam. Genişletmek için tıkla... Doğru aslında modelden modele değişiyor.
Afterbyte dedi: Hocam 5 aylık ayakkabının önünü de patlatmıştım 1 yıldır da kullandığımda patlamadı modelden modele fark ediyor sanırsam. Genişletmek için tıkla... Doğru aslında modelden modele değişiyor.
mburakkarakas Yetkin Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 374 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 283 Yer Tekirdağ 7 Nisan 2025 #14 bagatur dedi: Senaker/spor ayaklabı alacağım. Hangisi daha kalitelidir, daha uzun süre götürür? Yırtılmadan, kopmadan, çatlamadan vs. Genişletmek için tıkla... Reebok en iyi ve en sağlam markalardan. Kendim giyiyorum. Neredeyse yaklaşık 8 yıldır reebok dışında spor ayakkabı giymiyorum. Aşırı sağlamlar. Skechers Türkiye ürünlerini fazla önermem.
bagatur dedi: Senaker/spor ayaklabı alacağım. Hangisi daha kalitelidir, daha uzun süre götürür? Yırtılmadan, kopmadan, çatlamadan vs. Genişletmek için tıkla... Reebok en iyi ve en sağlam markalardan. Kendim giyiyorum. Neredeyse yaklaşık 8 yıldır reebok dışında spor ayakkabı giymiyorum. Aşırı sağlamlar. Skechers Türkiye ürünlerini fazla önermem.