Cihaz
Reeder S23 Pro Max 256GB
Merhaba. Reeder S23 Pro Max telefonumun stock ROM'u çok kötü. Hem çok hantal hem çok kısıtlı o yüzden Custom ROM veya Treble GSI atayım ki en azından yedekte telefonum kapandığında hazır olsun. Yani hiç kimse TWRP de yapmamış bu cihaz için zaten sadece bizim ülkemize satıldığı için globaldeki geliştiricileer uğraşmıyor. Magisk root atıp bari dsu sideloader ile GSI yükleyeyim diyorum telefona root atmak için TWRP istiyor. Aslında Redmi 13C cihazıma TWRP kurmadan önce hep boot.img patch'liyordum. Ama Reeder'da da Xiaomi gibi ROM dosyasının içinde boot.img super. İmg falan var mı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. İyi günler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Reeder'ı sahibi bile bilmediği için olmaması normal. O telefon Andorid 10 Go açamıyor zaten. ROM atmadan sadece root ile sadece yük hafifletilir ancak XDA'da bu konuyu buldum, desteği büyük ihtimal olmasa da çip aynı.
ucuz diye almıştım zamanında. şimdi ghost touch falan yapıyor yani ben bu telefonu en azından daha iyi kullanılabilir yapmak istiyorum. sizce bu site açabilir mi? brick de olmasını istemiyorum. bir tane Technopat rehberine görmüştüm bu web tool'unu

ucuz diye almıştım zamanında. şimdi ghost touch falan yapıyor yani ben bu telefonu en azından daha iyi kullanılabilir yapmak istiyorum. sizce bu site açabilir mi? brick de olmasını istemiyorum. bir tane Technopat rehberine görmüştüm bu web tool'unu
Uyumlu değilse soft brick muhtemel. Hard brick ne olabilir bilmiyorum giriş segmenti ve bilinmeyen markalardan hiç anlamıyorum. T606 zaten Google zor açıyor o işlemci için ROM da yok.