Reeder yakın zamanda amiral gemisi telefonunu tanıtacak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan İsimbulamajim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 846
  • Etiketler Etiketler
    reeder

İsimbulamajim

Üstün
Reeder'in CEO'su Uygar Saral'ın Linkedin'de ki açıklamasına göre Reeder yakın zamanda Reeder S919 telefonunu piyasa sürecek. Bu telefonun segmenti ise amiral gemisi olacak.

Açıklamaya göre telefon Dimensity 9300 işlemci kullanıyor ve Antutu skoru 2 milyon civarı. Super Amoled ekran ile geliyor. Kamera lensi 200 MP. Fiyatı ise 1200 dolar civarında.

Bunlar daha dün Helio P22 işlemcili ve sahte 3 kameralı telefon üretirken nasıl bi anda amiral gemisi telefon üretebilecek kadar geliştiklerini merak ediyorum.

Al Çin'den bas logoyu olur bu en fazla. Amiral gemisi olsa bile S24 Ultra ya yakın fiyata satarlar bu telefonu. Türk malı diye alıp kazıklananlarda cabası...

40 bin lira gider o paraya Samsung iPhone 12 falan alırım bir de bunlara 40 bin mi vereceğim kimse almaz

İşlemcisi çakma bile olabilir.

Buna kim 1200 dolar verecek çok merak ediyorum.

200 MP kesin HP3 koyacaklar, 9300'ü dogru kullanamayacaklari icin anlami kalmayacak. Yine de aferin demek lazim, ekranlı harddisklerden buraya uretim yapmaya baslayacaklar sonunda.

İfadeler: 144
Bizim milletimiz anca kendi çıkarları için böyle şeyler yaptıkları için gelişmiyor her marka çıkaranın derdi akrabalarını zengin edip piyasadan kalkmak.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…