Reeder'ın dolandırıcılık ve veri çalma yöntemi

Her şeyi açıklıyor.

Ayrıca kampanya bildirileri almam neden zorunlu?

Sence Reeder adam gibi bir şey yapar mı? Mantik aramamak lazım.
Tasarımcı ve kullanıcı deneyimi üzerinde çalışan birisi olarak söyleyeceğim (hava atmak gibi bir amacım yok) ki bana göre kayıt olmak gerekiyorsa en iyi seçenekler aşağıdaki gibi olmalı.

Kullanım Koşulları Beyanı (zorunlu)
□ Reeder Teknoloji Sanayi ve Ticaret A.Ş'in reeder.com.tr sağlayıcısının hazırlamış olduğu Kullanım Koşulları'na uyacağımı beyan ederim.

İletişim ve Kişisel Verilerin Korunması
Reeder Teknoloji Sanayi ve Ticaret A.Ş; bana yeni kampanyaları, duyuruları ve benzerini vermiş olduğum telefon veya e-posta üzerinden iletebilir. (isteğe bağlı)
Yukarıda listelenen adım, soyadım, e-postam ve telefon numaram; Reeder hizmetlerini iyileştirmek, istatistiksel verileri sunmak, üye deneyimini iyileştirmek, ileride verilecek reklamların doğruluğunu arttırmak ve kullanım verilerine erişmek amacıyla Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisindeki veya dışarısındaki Reeder'ın anlaşmalı olduğu tüm üçüncü parti sağlayıcılarla paylaşılabilir. (isteğe bağlı)

Bence Samsung A02 zamanının yüz karası. Grafik işleyicisi olarak BİM'de satılan telefonla aynı model powervr kullanıyor üstelik aynı fiyata attığım ve kat kat güçlü olan Redmi 2019 yılından kalma. Fortnite bile oynamıştım gamepad sayesinde. Ayrıca söylemeden geç miyim BİM telefonu 2018 üretimi bir telefon ve BİM telefonu yani fazla bir şey de beklenmemesi gereken bir telefon.

Reeder mor ışıklı bitki büyütme cihazı da üretiyormuş. Garip.

Bu marka neden böyle abidik gubidik işlerle uğraşmak yerine güzelce telefon üretmiyor ki? General Mobile gibi kendine özgü cihazlar üretebilir koskoca marka sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…