Reeder'in Gaming laptopu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ekran kartı sahtedir. Webcam sahtedir.

Monster cihazların çoğu gayet iyi, TR'de teknik servis olarak en iyi firma denebilir. 2-3 gördüğün yanlış bilgiyle firmaya böyle saçma bir yorum yazman doğru değil.
Yanlış bilgi değil.

Markaya sallayıp durmamız normal. Berbat bir marka çünkü. İsmini direkt yazmamız bile Laptop sektörüne bir ihanet. M*****r diye yazmamız gerekiyor.

Telefonuna sahte kamera koyacak kadar karaktersiz bi firma, yerde bulmadan almam.

Markaya sallayıp durmamız normal. Berbat bir marka çünkü. İsmini direkt yazmamız bile Laptop sektörüne bir ihanet. M*****r diye yazmamız gerekiyor.

Dostum sen ne kullanıyorsun HP falan mı ne bu nefret? 4000 serisi Clevo kasalı 13500HX tulppar 154W 92 derece R23 testinde. Valorant'ta bile 80W 70 derece, TR de servis olarak en iyi firmalardan birisi internette gördüğün 2 3 yalan yanlış bilgiyi gelip burada bana anlatamazsın.

Sağdan soldan kasa toplayıp marka basan, sıfır olsa dahi kutudan çıktığı gibi ölü piksel - ışık sızması ihtimali diğer markalardan kat kat fazla olan bir markaya para yatırmam.

Ayrıca Monster'ın sahibinden de hiç haz etmiyorum, bu adamı HP'nin başına geçirsek tavırları neye dönüşür acaba?

Siz bu kadar üstelediğinize göre Monster kullanıyor olmalısınız.

Sağdan soldan topladığı kasalar Clevo Tongfang ve MSI, şu anda hepsi gayet iyi durumda. Ölü piksel garantisis var Monster'da, evet 2 tane kullanıyorum hem de sence sevmesem kötü bir marka olsa tekrar alır mıydım? 10875H işlemciyi 130W çalıştırıp 90 derecede stabil calıştıracak başka bir markamı var?

Tamam dostum sen kendi kullandığın 2 Monster’i savunmaya devam et. Monster kötü bir marka, tartışmaya kapalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…