nomad.aka Uzman Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 306 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 192 Yer Cedar Hill, Texas 20 Haziran 2025 #1 Dünden beri hiçbir Reels videosu oynamadı. Silip yükledim yine olmadı. Önbellek temizleme, aç kapa hiçbiri olmuyor program güncel. İnternet olmayınca sadece Reels'in ilk saniyedeki kare gözüküyor. Ses falan yok.
Dünden beri hiçbir Reels videosu oynamadı. Silip yükledim yine olmadı. Önbellek temizleme, aç kapa hiçbiri olmuyor program güncel. İnternet olmayınca sadece Reels'in ilk saniyedeki kare gözüküyor. Ses falan yok.
Art The Clown Üstün Katılım 15 Şubat 2024 Mesajlar 1.086 Çözümler 10 Beğeniler 540 20 Haziran 2025 #2 Aynı sorun bende de var sanırım genel bir sorun bu zira Facebook içinde aynı şey oluyor.
KS KS nomad.aka Uzman Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 306 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 192 Yer Cedar Hill, Texas 21 Haziran 2025 #3 Art The Clown dedi: Aynı sorun bende de var sanırım genel bir sorun bu zira Facebook içinde aynı şey oluyor. Genişletmek için tıkla... Herhalde hocam ben çözümü Lite sürümü kullanarak çözdüm.
Art The Clown dedi: Aynı sorun bende de var sanırım genel bir sorun bu zira Facebook içinde aynı şey oluyor. Genişletmek için tıkla... Herhalde hocam ben çözümü Lite sürümü kullanarak çözdüm.