Reflow yemiş R9 280 nasıl test edilmeli?

AMD beni şaşırtmıyor. 2010'dan beri sıfır aldığım HD serisinden R7/R9 serilerine kadar kullandığım kartların neredeyse hepsi bir şekilde sorun çıkardı. Ya fan arızalandı, ya sürücü tarafında problem yaşadım ya da kartın kendisi arızalandı. Hatta öğrenciyken ekran kartsız kaldığım dönem bile oldu. XP döneminden beri AMD sürücü konusunda sıkıntılar yaşadığımı hatırlıyorum, resmi sürücüler yerine topluluk tarafından geliştirilen veya modlanmış sürücüleri kullandığımız zamanlar bile vardı.

Ben bozuk R9 280'i 110 TL'ye satmışım.

Ne zaman ait satış hocam? Bu arada reflow işi ne kadar ömür verirsin? Bende de daha önce bozuk R9 280 vardı, fırınlama ile 2 sene çalıştı. Benim tek derdim param güvende ile süreci kurtarması olsun. Kart bence daha uzun süre dayanabilir gibi. Furmak ve OCCT VRAM 10/15 dk tesitnde sorun çıkarmadan geçti yani.

10 yılı geçmiştir muhtemelen tam hatırlamıyorum o iş belli olmuyor, 1 günde dayanabiliyor, 1 yılda..

Tamamiyle şans. Bir bakmışsın 3 yıl bir şey olmamış belki 1 haftaya bozulacak.

Tamamiyle şans. Bir bakmışsın 3 yıl bir şey olmamış belki 1 haftaya bozulacak.
Param güvende süresi boyunca dayanacaksa iyi. Gerisi umurunda değil inan hocam. O kadar saçma sapan satıcı ile uğraştım ki beni dolandırıcı yapma konusuna geldim yani. 1-2 parça alıp sarı hesabını komple sileceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…