16055 81 Bilgin Gelişen Oyun Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 5.659 Makaleler 65 Çözümler 106 Beğeniler 5.532 Bugün 15:44 #1 Rehber gizli görünürlükte kaldı. Görünürlüğü gizli olarak gözüküyor ve değiştirmek için hiçbir şey bulamadım.
Rehber gizli görünürlükte kaldı. Görünürlüğü gizli olarak gözüküyor ve değiştirmek için hiçbir şey bulamadım.
Çözüm Max Verstappen Bugün 15:52 Ilginc, normalde "sil"in altinda bulunuyor olmasi lazimdi. Tarayicidan rehber detaylarina girmeyi deneyin.
Ilginc, normalde "sil"in altinda bulunuyor olmasi lazimdi. Tarayicidan rehber detaylarina girmeyi deneyin.
Max Verstappen 3 Yetkin Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 227 Çözümler 2 Beğeniler 225 Bugün 15:52 #2 Ilginc, normalde "sil"in altinda bulunuyor olmasi lazimdi. Tarayicidan rehber detaylarina girmeyi deneyin. Artı 0 Eksi Çözüm
Ilginc, normalde "sil"in altinda bulunuyor olmasi lazimdi. Tarayicidan rehber detaylarina girmeyi deneyin.
KS KS 16055 81 Bilgin Gelişen Oyun Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 5.659 Makaleler 65 Çözümler 106 Beğeniler 5.532 Bugün 15:53 #3 Max Verstappen dedi: Ilginc, normalde "sil"in altinda bulunuyor olmasi lazimdi. Tarayicidan rehber detaylarina girmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Tarayıcıdan da girdim. Durum aynı. Düzenleme: Şimdi düzeldi hocam. Edge'den girdim. Artı 0 Eksi
Max Verstappen dedi: Ilginc, normalde "sil"in altinda bulunuyor olmasi lazimdi. Tarayicidan rehber detaylarina girmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Tarayıcıdan da girdim. Durum aynı. Düzenleme: Şimdi düzeldi hocam. Edge'den girdim.
Max Verstappen 3 Yetkin Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 227 Çözümler 2 Beğeniler 225 Bugün 15:58 #4 Rehbere erisilmiyor. On kontrolden gecmis sanki ama gecmediyse "Icerik Tanimlayicilarini Guncelle" kismindaki ayarlari degistirip yeniden tetikleyin. Silip yeniden yuklemek gibi herkesin aklina gelecek turden bir sey demek istemiyorum Duzenlemeyi yeni gordum bu arada. Artı 0 Eksi
Rehbere erisilmiyor. On kontrolden gecmis sanki ama gecmediyse "Icerik Tanimlayicilarini Guncelle" kismindaki ayarlari degistirip yeniden tetikleyin. Silip yeniden yuklemek gibi herkesin aklina gelecek turden bir sey demek istemiyorum Duzenlemeyi yeni gordum bu arada.