Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.
Makaleler
19
Yer
LTAI
Merhaba,

Şu an Cevap Bekleyen Sorular, Çözüme Kavuşmamış Sorular ve Rehberler kategorilerinin hepsi, aşağıda görebileceğiniz üzere aynı büyüteç ikonuna sahip:

1706881412149.webp

Çözüme Kavuşmamış Sorular için büyüteci uygun buluyorum ancak diğer ikisininki değişebilir. Genel olarak Font Awesome 5'in ikonları kullanıldığı için ben de oradan önerilerde bulunacağım (Sanırsam Sosyal'de Pro desteği de mevcut, Font Awesome 5 Pro'ya denk geldim HTML'de.):
  1. Rehberler
  2. Cevap Bekleyen Sorular
Daha uygun olduğunu düşündüğünüz öneriler varsa buyurun lütfen. Ben yalnızca fikir vermesi amacıyla sundum bunları.

İlginiz için teşekkür ederim.

Artı 16 Eksi
Ampul ikonunu "ışık tutma", "aydınlatma", "ilham", "öğretme" vb. anlamlar açısından önermiştim. Bence de aralarında en az uygun olanı. Ayrıca önerilerle de çakışıyor.
Aydınlanmak şöyle dursun, bende iç karartıcı bir etki yarattığı için öyle bir yorumda bulundum.

Ampul ikonunu "ışık tutma", "aydınlatma", "ilham", "öğretme" vb. anlamlar açısından önermiştim. Bence de aralarında en az uygun olanı. Ayrıca önerilerle de çakışıyor.

Anısı var hocam olmaz.

Merhaba,

Şu an cevap bekleyen sorular, çözüme kavuşmamış sorular ve rehberler kategorilerinin hepsi, aşağıda görebileceğiniz üzere aynı büyüteç ikonuna sahip:

çözüme kavuşmamış sorular için büyüteci uygun buluyorum ancak diğer ikisininki değişebilir. Genel olarak font awesome 5'in ikonları kullanıldığı için ben de oradan önerilerde bulunacağım (sanırsam Sosyal'de Pro desteği de mevcut, Font Awesome 5 Pro'ya denk geldim HTML'de.):
  1. rehberler
  2. cevap bekleyen sorular
Daha uygun olduğunu düşündüğünüz öneriler varsa buyurun lütfen. Ben yalnızca fikir vermesi amacıyla sundum bunları.

İlginiz için teşekkür ederim.

Mantıklı gelsin.

Güzel fikir. Site için teşekkürler. Kullanılır.

Rica ederim. Sosyal'deki ikonlara sahiplik eden sitedir kendisi.

Başka ikon sağlayıcılar için şu siteye göz atabilirsiniz: React Icons. Özünde React kütüphanesiyle birlikte kullanmak için birçok sağlayıcının ikonlarını tek çatı altında toplayan bir kütüphane bu React Icons ama bu sağlayıcıların isimlerini bile öğrenmek için sitesini bir inceleyebilirsiniz.

Harika ve zekice olmuş, kum saatlerini öyle kullanmak hiç aklıma gelmemişti çünkü büyüteci uygun görmüştüm. Zihninize sağlık.

Rehberler için içi dolu ikon daha uygun görünüyordu fikrimce.