Uygulandı "Rehberler" ve "Cevap Bekleyen Sorular" kategorilerinin ikonları güncellenebilir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan brkdnmz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 956
Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.
Makaleler
19
Yer
LTAI
Merhaba,

Şu an Cevap Bekleyen Sorular, Çözüme Kavuşmamış Sorular ve Rehberler kategorilerinin hepsi, aşağıda görebileceğiniz üzere aynı büyüteç ikonuna sahip:

Çözüme Kavuşmamış Sorular için büyüteci uygun buluyorum ancak diğer ikisininki değişebilir. Genel olarak Font Awesome 5'in ikonları kullanıldığı için ben de oradan önerilerde bulunacağım (Sanırsam Sosyal'de Pro desteği de mevcut, Font Awesome 5 Pro'ya denk geldim HTML'de.):
  1. Rehberler
  2. Cevap Bekleyen Sorular
Daha uygun olduğunu düşündüğünüz öneriler varsa buyurun lütfen. Ben yalnızca fikir vermesi amacıyla sundum bunları.

İlginiz için teşekkür ederim.

Artı 16 Eksi
Rehberler için içi dolu ikon daha uygun görünüyordu fikrimce.
Onu ayarlamayı çözemedim.

Bunun yeri farklı, elim değmişken olmuyor maalesef. Sonra bakayım. 2 gram CSS bilgimle bu ikonları ayarlamak kafamı yordu biraz

Teşekkürler.

Eğer önceki ikonun daha uygun olduğunu düşünen varsa belirtsin lütfen. Benim dolu ikonu önermemdeki sebep, Sosyal genelinde dolu ikonların kullanılıyor olmasıydı.

İfadeler: 4

Buna el atacağım bu arada, direkt olarak ikonları sunucuya yükleyip oradan çekmek gerekiyor. Düzgün bir ikon paketi bulursam belli başlı kategorilere de eklenir. Örneğin Xiaomi için Mi logosu ya da Samsung için Samsung logosu vs.

Konuyu saptırmayalım ama, sadece bilinsin diye dedim. Bu konu aklımın bir köşesinde, belirtmiş olayım.

Düzgün bir ikon paketi bulursam belli başlı kategorilere de eklenir. Örneğin Xiaomi için Mi logosu ya da Samsung için Samsung logosu vs.

Bu gerçekten çok güzel olur beklemedeyiz. İyi iş çıkaracağınızdan hiç şüphem yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…